Galatasaray 3-0 Başakşehir

Bir de şunu ekleyeyim. Onyekuru çok uyanık adamsın. Monaco'da oynama git Galatasaray'da oyna. Monaco maçlarına bakarsanız o kadar isteksiz ki. Tabi bonservis alımı artık Galatasaray'da olduğu için oynuyor. Çakkal. Bu adam Kepa gibi Bilbao'da oynar; Chelsea'de oynamaz. Galatasaray, Onyekuru'yu iyi paraya okutur.

İlk yarı top bizdeydi ama ataklarımız iyi değildi.
İkinci yarı daha çok onlara bıraktık daha net ataklar yapıp 2 gol bulduk.
Gayet iyi oynadık. Maç yönetimi fena değildi.

Mısırlı fena değildi penaltıyıda iyi vurdu aslan. Halilde son dakika onu atsa çok iyidi be. :D

Bu arada başakşehirin penaltısı penaltımıydı sizce ? Bana pek doğru bir karar gibi gelmedi.

Bu arada başakşehirin penaltısı penaltımıydı sizce ? Bana pek doğru bir karar gibi gelmedi.
Doğru değil, herhangi bir şiddet veya kasti hareket yok. Ki dirsek de yok. Faul mü evet ama penaltı çok ağır bir karar.

Başakşehir'in alakası yoktu.

Bazı penaltılar vardır, Hakem verse de vermese de olabilir denilecek. Aynı cinsten. Adam çok uyanık direkt yere attı kendini. Atmasa penaltı değil attığı için penaltı.

Güzel maç oldu, derbiyi heyecanla bekliyorum. Fenerbahçe'de Gustavo'nun durumu maç için çok kritik.

Geri