Galatasaray galibiyet serisini kaç maça çıkarır?

ibrahimua

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331
Bildiğiniz gibi geçen sezon 14 maç art arda kazanarak Beşiktaşın elindeki 13 maçlık rekoru kıran Galatasaray bu sene de art arda 13. Galibiyetini aldı. Sizce bu seri kaç maça kadar devam eder Galatasaray kendi rekorunu tazeleyebilir mi?

-KALAN MAÇLAR-
Pendikspor
Adanademir spor
Sivas spor
Fatih Karagümrük
Fenerbahçe
Konyaspor

Bildiğiniz gibi geçen sezon 14 maç art arda kazanarak Beşiktaşın elindeki 13 maçlık rekoru kıran Galatasaray bu sene de art arda 13. Galibiyetini aldı. Sizce bu seri kaç maça kadar devam eder Galatasaray kendi rekorunu tazeleyebilir mi?

-KALAN MAÇLAR-
Pendikspor
Adanademir spor
Sivas spor
Fatih Karagümrük
Fenerbahçe
Konyaspor
Pendik başkanı gsli averaj için elinden geleni yapar. Ads zaten çok kötü yenersiniz. Sivasspor zorlar ama kazanırsınız. Karagümrük iyi oynuyor ama beceriksiz yenersiniz. Bizle yapacağınız maça kalır büyük ihtimalle onuda kazanır gibisiniz. Yani inşallah kaybedersiniz 10 sene oldu artık 17 yaşındayım şampiyonluk kutlamayı bilmiyorum. Tek isteğim babamla beraber şampiyonluk kutlamak o da gerçekleşecek gibi değil ama inşallah gerçekleşir

Pendik başkanı gsli averaj için elinden geleni yapar. Ads zaten çok kötü yenersiniz. Sivasspor zorlar ama kazanırsınız. Karagümrük iyi oynuyor ama beceriksiz yenersiniz. Bizle yapacağınız maça kalır büyük ihtimalle onuda kazanır gibisiniz. Yani inşallah kaybedersiniz 10 sene oldu artık 17 yaşındayım şampiyonluk kutlamayı bilmiyorum. Tek isteğim babamla beraber şampiyonluk kutlamak o da gerçekleşecek gibi değil ama inşallah gerçekleşir
Hocam bu dedikleriniz gereksiz sadece soruyu cevaplasaydınız polemik cıkmasaydı daha hoş olurdu. Herkes herkese bi sey diyor ondan sonra

-KALAN MAÇLAR-
Pendikspor
Adanademir spor
Sivas spor
Fatih Karagümrük
Fenerbahçe
Konyaspor
adana sivas macında pompa yicek kardesim baska soru

Hocam bu dedikleriniz gereksiz sadece soruyu cevaplasaydınız polemik cıkmasaydı daha hoş olurdu. Herkes herkese bi sey diyor ondan sonra
Gereksiz derken? Kac galibiyet alır söyledim işte. Polemik çıkarmak istemiyorsaniz buraya yazmayın o zaman beyaz TV mı burası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adana sivas macında pompa yicek kardesim baska soru
Bu hakemlerle bu lobiyle çok zor ama inşallah yerler. Adana çok zor yenmesi ama beraberlik veya Sivas maçında beraberlik yaşatır. Ama buraya kadar getiren hakem ve büyük gsli Mehmet büyükeksi bu saatten sonra bırakmaz gibi.

Gereksiz derken? Kac galibiyet alır söyledim işte. Polemik çıkarmak istemiyorsaniz buraya yazmayın o zaman beyaz TV mı burası.
Güzel kardesim cıkıp da diyorsun ki pendik spor baskanı Galatasaraylı o böyle şu şöyle. Yazdıklarını hiç mi okumuyorsun o zaman ben de derim ki Volkanın kalbiyle aklı Fenerbahçeye karşı sürekli çelişiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu hakemlerle bu lobiyle çok zor ama inşallah yerler. Adana çok zor yenmesi ama beraberlik veya Sivas maçında beraberlik yaşatır. Ama buraya kadar getiren hakem ve büyük gsli Mehmet büyükeksi bu saatten sonra bırakmaz gibi.
Her şey hakem lobi vs mi sence. Bu ülkede koç lobisinden daha sağlam lobi olabilirmi?

senaryo belli gs fb macına kadar fb 1 kere gs 2 kere puan kaybedecek
Hocam siz iyice kafayı sıyırmışsınız. Fenerbahçe sürekli kendisi kaybediyor şampiyonluğu hic mi fark etmiyorsunuz 20-21 sezonu en basit örnegi bunun. Eger sivasa kaybetmeseydiniz mevzu averaja kalmıyordu siz oluyordunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,412
Üyeler
174,367
Son üye
Neocravle
Geri