🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
hakem destek vermezse yenimez
galatasaray taraftarı bazı taraftarlar gibi maç yenilince veya kötü oynayınca hocaya veya yönetime suç atmaz sadece oyunculara atar ve normal olan bu dur fatih terim dokunulmaz sadece transfer yapılmazsa yönetimden istifa istenir o kadarGalatasaray kazanamaz.
Haftaya da Beşiktaş yener Galatasaray'ı
Fatih Terim ve yönetim istifa haberleri inceden hazırlansın.
Dün Twitter'da açılan Tag'ı ve genel 100K'ya yakın twitle gördük Galatasaray taraftarını.galatasaray taraftarı bazı taraftarlar gibi maç yenilince veya kötü oynayınca hocaya veya yönetime suç atmaz sadece oyunculara atar ve normal olan bu dur fatih terim dokunulmaz sadece transfer yapılmazsa yönetimden istifa istenir o kadar
Galatasaray kazanamaz.
Haftaya da Beşiktaş yener Galatasaray'ı
Fatih Terim ve yönetim istifa haberleri inceden hazırlansın.
iy 1 - ms 1 - toplam 3.5 alt
hocam türkiye de hakem ile kazandı lafları boş laflar bir takım hakemi satın aldıysa devlet ve fifa devreye girmezmi sence ?hakem destek vermezse yenimez
Fifa rüşvet yiyorsa neden karışsın ayrıca şöyle bir şey var, takım Türkiye milli takımı değil ki Galatasaray özel bir takım. Devlet karışamaz.hocam türkiye de hakem ile kazandı lafları boş laflar bir takım hakemi satın aldıysa devlet ve fifa devreye girmezmi sence ?
Girmez.hocam türkiye de hakem ile kazandı lafları boş laflar bir takım hakemi satın aldıysa devlet ve fifa devreye girmezmi sence ?
ya bırak bu işleri hakemlerin yarısı cinconluhocam türkiye de hakem ile kazandı lafları boş laflar bir takım hakemi satın aldıysa devlet ve fifa devreye girmezmi sence ?
skor tahmini diye açtığım konuda bile ağlamanız şaşırtmadıya bırak bu işleri hakemlerin yarısı cinconlu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hakemlerin çoğu fener düşmanı
Galatasaray hakemle beraber oynadığı için isterse 17 takım karşısında dursun bir şey değişmiyorBelli oldu bugün sadece gençlerbirliği ile maç yapmayacak galatasaray...
Ama yorumlar komikmiş arkadaşların
biz ağlamayız dostum merak etmeskor tahmini diye açtığım konuda bile ağlamanız şaşırtmadı