Adam 10m maaş istiyor, bunu verebilecek takım yok.Oyuncunun başarı endeskli bir takımda oynamak istediği söyleniyordu kaynaklarda demek ki tercih etme sebebi bu oldu
sen fenerli olmakla hayattan çalımı yemişsinABİ BÖYLE BİŞE GÖRMEDİM BEN BÖYLE Bİ ÇALIM YOK HAYAT BİTTİ
Başarı endeskli bir takım da oynamak istiyorsa indirimi göz alacaktı Fenerbahçe en yüksek teklifi veren takımdı zaten muhtemelen oyuncunun aklını Şampiyonlar Ligi çeldi basit bir mantıkAdam 10m maaş istiyor, bunu verebilecek takım yok.
karakterine uygun bi takım bulmuş o zaman. 5 para etmez adam..Başarı endeskli bir takım da oynamak istiyorsa indirimi göz alacaktı Fenerbahçe en yüksek teklifi veren takımdı zaten muhtemelen oyuncunun aklını Şampiyonlar Ligi çeldi basit bir mantık
Kanka 5M teklif ettik adam geldi cp 6 verdi yükswltin dedi rest çektik nerede çalım tam göremedim?YILIN TRANSFER ÇALIMI
iki tane meybuz alıp gelirAliiii sat şu holdingi kafanı kırıcam.
8m verdik takımım 6 veriyor zaten dedi. 10 verirseniz düşünebilirim demiş sonraAliiii sat şu holdingi kafanı kırıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka 5M teklif ettik adam geldi cp 6 verdi yükswltin dedi rest çektik nerede çalım tam göremedim?
Dün akşam yazdılar twye çünkü.