Besim Tibuk
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mancini gelmeyecekse Fatih Terim en hayırlısı.Umarım ft'yi getirmek gibi bir hata yapmaz.
Mancini gelmeyecekse Fatih Terim en hayırlısı.Umarım ft'yi getirmek gibi bir hata yapmaz.
Fatih Terim > Mancini bana kalırsa. Euro 2020'deki oyunu göze hiç hoş gelmiyordu İtalya'nın, göze hoş futbol isteyen gitsin Fatih hocayı getirsin + geçiş oyununa uygun transferler yapılsın.Mancini gelmeyecekse Fatih Terim en hayırlısı.
Haklısınız ama Fatih Hoca son olaylar sonrası çok yıpradı.Fatih Terim > Mancini bana kalırsa. Euro 2020'deki oyunu göze hiç hoş gelmiyordu İtalya'nın, göze hoş futbol isteyen gitsin Fatih hocayı getirsin + geçiş oyununa uygun transferler yapılsın.
Tabiiki de dinlenmeli, ona ben de katılıyorum. Adama yapılmadık şey bırakmadı elmas denen herif.Haklısınız ama Fatih Hoca son olaylar sonrası çok yıpradı.
En azından 1 sezon dinlenmeli ve taraftarların ona olan kızgınlığı geçmeli.(Bir kısmı istemiyor)
Aksi halde taraftar-takım kimyası oluşmaz ve başarısız oluruz. Böyle olursa Fatih Hocam çok daha yıprar.
En hayırlısı falan değil. Burak Elmas geç bile kaldı göndermek için. Fener maçından hemen sonra gönderilmeliydi. Yıkanmış suyla 5. defa yıkanılmaz.Mancini gelmeyecekse Fatih Terim en hayırlısı.
Tudor'un futbolu zevk veriyordu ama büyük maçları hiç kazanamıyorduk.En hayırlısı falan değil. Burak Elmas geç bile kaldı göndermek için. Fener maçından hemen sonra gönderilmeliydi. Yıkanmış suyla 5. defa yıkanılmaz.
Ft kadro kurmayı bilmeyen bir adam. Son transfer döneminde 11 futbolcu aldı ve kulübü 30 milyon (?) içeri attı.
Sadece bu da değil son 4 yılda 1.2 Milyar TL daha içeri girdik FT yüzünden.
Benim TD adayım Tudor'dur.
Güzel kadro kurduğu için dedim.Tudor'un futbolu zevk veriyordu ama büyük maçları hiç kazanamıyorduk.
Kadrosu gerçekten çok iyiydi. Fatih Terim o kadroyla 2 yıl şampiyon oldu. Kadroyu kurabilecek adam varsa Fatih Terim in gelmesini isterim. Ama Fatih Terim kendisi kadro kuracaksa hiç gelmesin. Geçen sezon kadroyu gördük.Güzel kadro kurduğu için dedim.
Mancini bomboş hoca. Abartıdan ibaret değil.Mancini gelmeyecekse Fatih Terim en hayırlısı.
Sadece geçen sezon olsa keşke..Kadroyu gerçekten çok iyiydi. Fatih Terim o kadroyla 2 yıl şampiyon oldu. Kadroyu kurabilecek adam varsa Fatih Terim in gelmesini isterim. Ama Fatih Terim kendisi kadro kuracaksa hiç gelmesin. Geçen sezon kadroyu gördük.
Maicon çok yavaş kalıyordu ama gol konusunda haklısın. Luyindama sakatlanmadan önce çok iyiydi. Kongo'da iğneyle maça çıkarttılar ondan sonra kötü oynamaya başladı.Sadece geçen sezon olsa keşke..
Son 4 yılda alınan adam akıllı futbolcu yok. Güzelim kadroyu dağıttı.
Defansta Maicon diye bir adam vardı. Hem gol atar hem defans yapar gönderdi. Yerine alınan adama 7 Milyon Euro verdi. Kimse kusura bakmasın ama Galatasaray bir defans oyuncusu için bu kadar para harcayamaz.
Fernando kendi gitmek istedi ona bir şey demiyorum. Ama belki maaş arttırması ile o da kalabilirdi.
Luyindamayi'da alırken tomarla para harcamıştık al noldu elimizde patladı.
Son seneye bakarsak zaten rezalet ötesi, Berkan'a verilen 4m Euro..
Ft genç futbolcu falanda çıkartmadı bu arada. Yunus Akgün'ü ADS'de ki o yabancı hoca çıkarttı. FT zamanında Rize'ye Oğulcan karşılığı vermeye çalışıyordu Yunus'u.
Onyekuru vb. sol kanatta ki bütün oyuncular sakatlanınca eli mahkum kaldı, Keremi koymak zorunda kaldı. Kerem de kendini gösterince formayı aldı.
Hakkını yemeyeyim bir tane seneler önce çıkarttığı bir adam vardı.
Ozan Kabak herhalde.Hakkını yemeyeyim bir tane seneler önce çıkarttığı bir adam vardı.