Neler Yeni

GALAX EKRAN KARTI VS GIGABYTE EKRAN KARTI

Phanzox

80+ Silver
Ben de eğer mümkün olursa bu sistem ile bir çok büyük kanala atacağım ayrıca evet garanti kapsamı dışına çıkıyor sormuştum..
Hocam o kadar yüksek bütçe ile sistem topluyorsanız büyük kanallar ile iletişime geçin derim. Belki Abdullah abi yardımcı olur veya modart ınstegram hesabına bir yazın derim.
@Abdullah Hacıgül.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Azaklı
Kanka dediğin mantıklı ama cevap vereceklerini sanmıyorum pek ya ne yalan söyleyeyim bir de yaşadığım şehir farklı kastamonu'da yaşıyorum he denemekten zarar gelmez gerçi

Phanzox

80+ Silver
Kanka dediğin mantıklı ama cevap vereceklerini sanmıyorum pek ya ne yalan söyleyeyim bir de yaşadığım şehir farklı kastamonu'da yaşıyorum he denemekten zarar gelmez gerçi
En kötü toplarken buraya konu açın ben ve başka arkadaşlar elindne geldiğince yardımcı olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Azaklı
Kesinlikle kanka bunu yapmadan olmaz zaten ama başarabilecegimize inanıyorum yani bundan 6 ay önce bilgisayar toplama adına bak hiçbir şey bilmiyordum yani sadece parça isimlerini biliyorken şuan ay sonu gelecek faturanın matematiği nasıl hesaplanır sisteme göre onu bilir oldum o kadar araştırma yapa yapa :D

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
Turuncu Keskin
Gigabyte ve galax arasındaysa, galax. Ben de galax kullanıyorum, soğutmasından baya baya memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Azaklı
Kafayı yiyeceğim iki kart arasında kaldım ah ulan asus msi bi tık daha ucuz olsan ne olurdu sanki :D

Top Bottom