Neler Yeni

Hangi 4070 superi seçerdiniz?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Uğur Çam
B

Benim kart daha gelmedi hepsiburada üzerinden aldım sorun olmaz .s nerji de taksit imkanı yok o zamanda tek çekim peşin almış gibi bir şey. Peşin almayada Benim bütcem yetmiyor böyle aylık 4300 tl gibi bir rakam rahat rahat öderim
Ben de takstle alıcam hocam o yüzden 7900GRE yi eledim maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aorus Extreme (40 serisi sadece sıvı soğutma var) > Aorus master > Aorus elite > Gaming OC = Aero > Eagle > Windforce.
(!) ırkçı değilsen Aero yu Gaming OC nin önüne koymak için bir sebep yok aynı kartın beyaz versiyonu 👀

Aero alınır mı yani hocam anlayamadım

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Ben de takstle alıcam hocam o yüzden 7900GRE yi eledim maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır soğutma performansı olarak gayet yeterli hatta üst sınıfın hemen altı denilebilir 8 adet bakır boru ile soğutuluyor.yalnız fiyat bu gün 1000 tl artmış ben aldım cuma günü aldım karşıya verilmesini bekliyorum

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Galax Ex White

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Erhan Akçay
Ben galax ın siyah olanını kullanıyorum. Kendisinden memnunum kalite olarakta. Verilen linkte gigabyte en ucuz 32 gözüküyor. Galax 26 . gigabyte ı 26 ya alıyorsanız oda güzel. Beyaz diye alıyorsanız o kadar fark aynı çipsete verilir mi karar sizn tabi. Galaxın da beyaz olanı var piyasada. Link bıraktım.

Fiyat 25.5 K

Sisteminiz siyah mış galax ta beyaz olanı alınsa, gigabyte ta olsa biraz sırıtır her şeyin siyah oldu yerde. Çünkü ben diğer amd sistemi beyaz kasa kullanıyorum bu siyah galax ı takınca azcık sırıtıyor tabi her şeyin beyaz olduğu yerde. Ama hangisini alsanız kalite olarak üzmez. Ama fikrimce 32 ler ne olursa olsun 4070 super çipset için pahalı. Gigabyte 32 den daha düşüğe alınıyorsa veya alındıysa ok.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Alınır güzel güvenilir bir modeldir.
Piyasanın Windforce lar ile beraber en kötü modellerinden birisi. Bu saydığımız kartları ile rekabet etmeye cürret bile edemez. Özellikle o fiyat ile.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Iaroslav
Arkadaşlar hangisi sizce

galax

RandyRozz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Cemal
Dostum bunlardan hiçbirini seçmezdim Asus olan modellere bakmanı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Özgür Doruk Korkmaz
Arkadaşlar hangisi sizce

gigabyte

cheleby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammet Çelebi
Bende ekran kartı bekliyorum ama bu fiyatlara 4070 süper almak nekadar mantıklı bilmiyorum. Bizimkiler indirecegine bindiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,516
Üyeler
160,854
Son üye
atlas27
Top Bottom