Neler Yeni

🔥İndirim GALAX GeForce RTX 3060 White Edition [5400 TL]

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Evet Galax ın neyi kötü?

Saydığın markaların bazı modellerinden daha iyidir. Örneğin Asus Dual in falan içinden geçer
Şu galax kart hayatımda gördüğüm en güzel kart olabilir ya Rog Strix'e tercih ederim

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Evet rengi falan da çok hoş ama ROG Strix e tercih edilmez
Ben Rog Strix yerine tercih ederim valla:
1630491419711.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
Galax zaten bilindik :kizginpeepo:
demek istediğim şey msi ve asus gibi yıllardır kendini kanıtlamış markalar. her hangi bir bozukluk durumunda her türlü değişim yaparlar. galax öyle mi sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

demek istediğim şey msi ve asus gibi yıllardır kendini kanıtlamış markalar. her hangi bir bozukluk durumunda her türlü değişim yaparlar. galax öyle mi sence?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,446
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Japonya'dan alıp böyle bir beklentin oluyorsa sıkıntı

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Doruk Palaz
Japonya'dan alıp böyle bir beklentin oluyorsa sıkıntı
demek istediğim şey bu japonyadan almayın 5600tl az paramı? bozuk çıkarsa ne yapıcan. msi dan aldığında daha fazla ödüyorsun ama her türlü değişim yapıyorlar. bana kalsa kesinlikle galax almam. şuanki pc de msi rtx 3070 var çok memnunum ve herhangi bir sorun yaşamdım

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanboyluk yapmaya gerek yok. Bozuk çıkma gibi bi durumda 30 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var. Galax ta kendini kanıtlamış çok iyi bir markadır.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,106
İsim
Cicikuş
demek istediğim şey bu japonyadan almayın 5600tl az paramı? bozuk çıkarsa ne yapıcan. msi dan aldığında daha fazla ödüyorsun ama her türlü değişim yapıyorlar. bana kalsa kesinlikle galax almam. şuanki pc de msi rtx 3070 var çok memnunum ve herhangi bir sorun yaşamdım
Tıpkı dayım gibisin MSI ve ASUS harici tüm markalara çöp diyenlerdensin. GALAX kendini kanıtlamış bir narkadır. Kartlarıda gayet iyidir. Pcnde galax ekran kartı olsaydıda sıkıntı yaşamazdın.

Top Bottom