T.P.G.
80+ Titanium
Vergi dahil 5400 zaten, vergisiz 4700.Dolar olsa alirsinda ama bu yine gümrük vergisi falan 7000₺ tutar
Vergi dahil 5400 zaten, vergisiz 4700.Dolar olsa alirsinda ama bu yine gümrük vergisi falan 7000₺ tutar
2 Gün içinde kargoya verilir maks 4 gün içinde de evine teslim edilir yani eylül'ün ilk haftası bitmeden gelirHocam Peki ya alsak kaç güne gelir kart?
Dostum donanımhaberde üyeliğin varmı ?Kartın Japonya'da olduğunu gördükten sonra gelen pişmanlık hissi.
Ben bu gece aldım sabah uyandıgımda kargoya verildi sabah 6 da2 Gün içinde kargoya verilir maks 4 gün içinde de evine teslim edilir yani eylül'ün ilk haftası bitmeden gelir
Vergileri peşin ödüyorsun zaten o yüzden hiç bir şey olmaz. (4 kere kart aldım)kargo eve geldiğinde bakalım gümrük fiyatı isteyecekler mi . hiç bi bilgim olmadığı için merak ediyorum ve soğutması nasıl olacak
garanti mevzusu nasıl oluyor pekiVergileri peşin ödüyorsun zaten o yüzden hiç bir şey olmaz. (4 kere kart aldım)
garanti mevzusu nasıl oluyor peki
daha bilindik markaları tercih ederim msi asus palit gibi markalarFiyat gayet güzel daha dün 5900 e geliyordu. Bugün güzel bi indirim yapmışlar.
Amazon.co.jp: Kuroutoshikou GK-RTX3060-E12GB/OC/White NVIDIA GeForce RTX3060 Graphics Board, GDDR6, 12GB : Computers
Amazon.co.jp: Kuroutoshikou GK-RTX3060-E12GB/OC/White NVIDIA GeForce RTX3060 Graphics Board, GDDR6, 12GB : Computerswww.amazon.co.jp
Not : Vergi , kargo , cart curt her şey dahil
Galaxın neyi kötü?daha bilindik markaları tercih ederim msi asus palit gibi markalar
Evet Galax ın neyi kötü?daha bilindik markaları tercih ederim msi asus palit gibi markalar