Neler Yeni

Galax Markası Neden Pek Tutulmuyor

Toroslu

80+ Bronze
Sonuç olarak farklı markaların ürünlerinde aynı fabrikadan tedarik edilen bileşenler kullanılabilmekte. Bahsettiğim şeyde bu. Yoksa Asus veya gigabyte kendi üretmiyor demiyorum. Galax markası ile diğer bilindik markalar arasında kalite farkı yoktur diyorum. Bunu anlamayan sensin.
Ya nasıl kalite farkı yok?
Lütfen boş konuşmaya bir son veriniz, rica ediyorum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sonuç olarak farklı markaların ürünlerinde aynı fabrikadan tedarik edilen bileşenler kullanılabilmekte. Bahsettiğim şeyde bu. Yoksa Asus veya gigabyte kendi üretmiyor demiyorum. Galax markası ile diğer bilindik markalar arasında kalite farkı yoktur diyorum. Bunu anlamayan sensin.
Hayır yanlış biliyorsun ve yanlış bilgilendirmeye devam ediyorsun PC Partners markaları için de bile kalite farkı var. Kompanent olarak bu markalara kompanent tasarlayan bir sürü özel şirket var. MSI Asus Gigbayte bu gibi markaların lisans anlaşmaları farklıdır ve kalite farkları çok ciddidir. Öyleki bu modellerin OC kapasitesinin farklı olduğu gibi minningde bile insanlar uzun ömürlülük olarak Asus MSI gibi markaları kullanmakta.

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Hayır yanlış biliyorsun ve yanlış bilgilendirmeye devam ediyorsun PC Partners markaları için de bile kalite farkı var. Kompanent olarak bu markalara kompanent tasarlayan bir sürü özel şirket var. MSI Asus Gigbayte bu gibi markaların lisans anlaşmaları farklıdır ve kalite farkları çok ciddidir. Öyleki bu modellerin OC kapasitesinin farklı olduğu gibi minningde bile insanlar uzun ömürlülük olarak Asus MSI gibi markaları kullanmakta.
Yani diyorsun ki, a b c markaları aynı model donanımlarında x marka bellekler kullanmış olsada. Hepsinin kalitesi farklıdır.

Toroslu

80+ Bronze
Yani diyorsun ki, a b c markaları aynı model donanımlarında x marka bellekler kullanmış olsada. Hepsinin kalitesi farklıdır.
Aynen öyle diyor. Sen al eline bir tornavida gidip bir elektrik tesisatındaki vidayı sık sonra aynı tornavidayı başkasına verip sen devam et de ve oda gevşek sıksın. Aynı tornavida, farklı işler.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Kesinlikle öyle, PCB kalınlıklarında bile fark oluyor. Hepsi aynı olsa hız aşırtma performans rekoru neden hep EVGA'da olsun.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Galax modellerinin soğutmada bir sorunu yok ama incelemelerde yüksek sesli çıkıyor ve OC performansı iyi değil.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,020
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Fiyatına göre iyi parçalar üretiyor aslında.
Sanırım biraz ön yargili davranıyor, XFX e de aynı muamele yapılıyor.

Top Bottom