Neler Yeni

GALAX RTX 2060 SUPER GAMİNG ISINMASORUNU( PSU VE İŞLEMCİ EKRAN KARTININ ISINMASINA ETKİ EDER Mİ ?)

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım fakat problem çözülmedi. Galax rtx 2060 super gamer kart aldım ama saniyeler içinde 86 dereceye çıkıyor. valorant oynarken bile kartın sıcaklığı 86-87 oluyor. FPS sabitlenmezse kart aşırı ısınıyor.
Kullandıgığım psu : rampage 600 watt 80 pluss

işlemci: ryzen 3 3100 (4.00 ghz oc)

Teknik servisteki adam psunuz kaliteli değil ve 2060 super e güç yetiremiyor o yüzden kart ısınıyor dedi. böyle bir şey söz konusu mu ?

ve darboğaz olan bir sistemde ekran kartı ısınır mı? (valorantta darboğaz olmuyor)

LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım fakat problem çözülmedi. Galax rtx 2060 super gamer kart aldım ama saniyeler içinde 86 dereceye çıkıyor. valorant oynarken bile kartın sıcaklığı 86-87 oluyor. FPS sabitlenmezse kart aşırı ısınıyor.

Teknik servisteki adam psunuz kaliteli değil ve 2060 super e güç yetiremiyor o yüzden kart ısınıyor dedi. böyle bir şey söz konusu mu ?

ve darboğaz olan bir sistemde ekran kartı ısınır mı? (valorantta darboğaz olmuyor)

LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
ben de merak ettim psu m 550w ekran kartı 2060 bazen 60 derece oluyor çok korkunç

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ayberk Oğul
Instagram
ayberkog
servise gönderebilirsin.

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
ben de merak ettim psu m 550w ekran kartı 2060 bazen 60 derece oluyor çok korkunç
60 derece korkunç? 80 sınırdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
Kasanız nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
PSU sebebiyle ekran kartı veya işlemci sıcaklığı artabiliyor bir ara biri darkın bir C4'ünden 550W'lık rog PSU'ya geçince sıcaklıklarında düşüş olmuştu diye hatırlıyorum ama öyle 75 derecelerden 86'ya uçuracak kadar bir fark değil. Uzay montajda falan test edebilirsin ve daha kaliteli PSU ile. Olmazsa kartı garantiye gönderin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz dil
kardeşim servise gönderdim ordaki puştlar 86 derece normal diyor, ben kasa içinde furmark testi yapıyorum adamlar uzay montaj yapıyor, onlarda ısı değeri 77 derece çıkıyor, ben kasada yapıyorum 20 saniyede 86 derece oluyor. Kasamın modeli Sharkoon REV200

PSU sebebiyle ekran kartı veya işlemci sıcaklığı artabiliyor bir ara biri darkın bir C4'ünden 550W'lık rog PSU'ya geçince sıcaklıklarında düşüş olmuştu diye hatırlıyorum ama öyle 75 derecelerden 86'ya uçuracak kadar bir fark değil. Uzay montajda falan test edebilirsin ve daha kaliteli PSU ile. Olmazsa kartı garantiye gönderin.
Kart teknik serviste. ama onlar bu ısı değerleri normal diyip duruyor.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Bu kasadan nedense herkes ekran kartı sıcaklığında sorun yaşıyor. :D Yan kapağı açın. İlerde PSU değişin rampage genelde C4. 500 TL'ye falan XPG pylon alın. Bu kasa sözde ekran kartı sıcaklığı için özel tasarlanmış falan diyordu biri sanki. 🤭

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşi
Bu kasadan nedense herkes ekran kartı sıcaklığında sorun yaşıyor. :D Yan kapağı açın. İlerde PSU değişin rampage genelde C4. 500 TL'ye falan XPG pylon alın. Bu kasa sözde ekran kartı sıcaklığı için özel tasarlanmış falan diyordu biri sanki. 🤭
kardeşim kasada sorun yok. 1060 kullanıyorum şuan serviste diye kart 70 dereceye çıkmıyor. kasalık bir durum yok aslında.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
kardeşim servise gönderdim ordaki puştlar 86 derece normal diyor, ben kasa içinde furmark testi yapıyorum adamlar uzay montaj yapıyor, onlarda ısı değeri 77 derece çıkıyor, ben kasada yapıyorum 20 saniyede 86 derece oluyor. Kasamın modeli Sharkoon REV200

Kart teknik serviste. ama onlar bu ısı değerleri normal diyip duruyor.
Zaten 77 ise gönderirler ama kasada 10 derece fark ediyor neredeyse. Farklı PSU kullanıyorlardır birde.

Top Bottom