Neler Yeni

GALAX RTX 4070 16 Bin TL'ye satabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ertuğrul Yavuz
16 bin son hocam, 19 aralıkta belli olacak, isterseniz 16'ya bırakabilirim ankara'da yaşıyorum her şeyi gelip test edebilirrsiniz.
Tamam duruma göre haber ediverin, ikimizin de işi çözülsün.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Yok mağdur etmeyiz hocam, ben imkan varsa diye sordum. Direkt ihtiyacınız üzerinden alabilirim, benim de işim çözülür.
Belki konuyu takip edenler vardır, onlar için kötü benim için gayet iyi bir haberle geldim. Hocam davayı kazandım satmaya gerek kalmadı çok şükür. Tekrardan yardımlarınız için teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ertuğrul Yavuz
Belki konuyu takip edenler vardır, onlar için kötü benim için gayet iyi bir haberle geldim. Hocam davayı kazandım satmaya gerek kalmadı çok şükür. Tekrardan yardımlarınız için teşekkürler.
Ne münasebet hocam, neden bizim için kötü bir haber olsun! Başkasının kötü durumundan geçinmek bize yakışmaz. İki taraf için de iyi haber diyelim. Kazanmanız iyi olmuş, geçmiş olsun.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Heisenberg
Arkadaşlar selam, ben kredi kartından bir telefon aldım A25, Amazon'dan ben tazminat parama güvendim, 19 Kasım da açıklanıyor, itiraza gitti ben kazandım normal de 5 bin TL'nin üstü olduğu için itiraza gönderdi karşı taraf, 2. param bu alacağım. Normal de 70 almıştım içeri de kalan param kaldı onu almak için başvurduk avukatım aracılığı ile, 70 daha alacaktım, onayladılar sonra karşı tarafın sigortası gene ilk aldığım parada olduğu gibi itiraz ettiler, 19 Kasım da sonuçlanıyor, inşallah alırım. Eğer alamazsam kredi kartı borcumu ödemem için ekran kartımı satacağım Galax RTX 4070 2 fanlı modeli kutu fatura garantisi duruyor 2 ay önce aldım ben.

Borcu ödeyemez isem 16 bine hızlı satılır mı?
Hocam 4070den vazgeçme onun yerine 0 faizli krediler var enparadan onlardan çekersin 35bin veriyor 6 ay geri ödeme ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sevindim hocam 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759
Son üye