Neler Yeni

GALAX RTX 4080 SUPER SG Alınır mı?

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur Baran
bu ekran kartı hakkında düşünceleriniz nelerdir alınır mı

Shourd

80+ Gold
alınır ama önerim rx7900xtx almanız çok iyi ve fp bi kart 4080 s tende güçlü olması lazım çünkü 7900xtx 4080den güçlüydü 4080 s ileded 4080 benzerdi diye hatırlıyorum

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
EREN
galax gayet iyi bir markadır sıkıntı yoktur ama fiyat avantaşı yoksa bilmem başka modelere bakabilirsiniz ama gayet sohutması iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınır ama önerim rx7900xtx almanız çok iyi ve fp bi kart 4080 s tende güçlü olması lazım çünkü 7900xtx 4080den güçlüydü 4080 s ileded 4080 benzerdi diye hatırlıyorum
knk rica ediyorum her nvdıa almak isteyen adama amd kart önermeyin adam başka bişi sormuş anladık saf guç anladık daha ucuz

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Kadir Efe Ulusoy
galax gayet iyi bir markadır sıkıntı yoktur ama fiyat avantaşı yoksa bilmem başka modelere bakabilirsiniz ama gayet sohutması iyidir

knk rica ediyorum her nvdıa almak isteyen adama amd kart önermeyin adam başka bişi sormuş anladık saf guç anladık daha ucuz
dostum cuda çekirdekleri vs dahil ediyo adamın tecrubesi var

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Fiyat olarak bir şey diyemem ama alınır net

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Emirhan
SG modeli gerçekten canavar gibi model hocam soğutması güzeldir asla üzmez fiyat bakımından da Galax markası zaten çok güzel bir fiyat sunuyor en ucuz 4080 Superler arasın da yer alıyor

Shourd

80+ Gold

seni ilgilendirir mi kardeşim konu sahibi arkadaş belirtmeyin demiş mi hayır birde ben sadece amd kart mı öneriyorum gidip mesajlarıma bakabilirsin gerektiği yerde her modeli öneriyorum fp model ne ise onu öneriyorum ben burdada rx 7900xtx olan model fp imiş önerdim ne var bunda fanboysan söyle tamam dielim geçelim ayrıca gördüysen ben arkadaşın modelini ilk olarak yorumladım ardından alternatifini belirttim niye arkadaş lütfen farklı bişi önermeyin gibi bişi dememiş değilmi sen neden böyle şeyler diyorsun konu sahibi arkadaş belirtebilir istemiyorsa

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
Dogru diyon da artık o isler oyle degil hikaye odakli gorsel icerikli oyunlar oyunlar artik nvidia teknolojileri gerektiriyor. Rx7900xtx 4k da iyi performans da verir ancak dlss fg ray tracing derken cuvalladigi oyunlar var maalesef. Adam bütçe de ayirmis sorduğuna gore. Sanirim sadece markadan emin degil. Bence alinir

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur Baran
Dogru diyon da artık o isler oyle degil hikaye odakli gorsel icerikli oyunlar oyunlar artik nvidia teknolojileri gerektiriyor. Rx7900xtx 4k da iyi performans da verir ancak dlss fg ray tracing derken cuvalladigi oyunlar var maalesef. Adam bütçe de ayirmis sorduğuna gore. Sanirim sadece markadan emin degil. Bence alinir
aslında bütce felan ayırmadım bir yerden elime geçti marka güven verirse kullanıcaktım vermezse satıp başka bir ekran kartı almayı düşünüyordum ama belli ki marka güvenilir kullanmayı düşünüyorum sıfır bu arada

neden bilmiyorum ama benim gözümden nvdia ekran kartları her zaman amd ekran kartlarında üstün sanırım bir ön yargı bendeki amd ye güvenemiyorum

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
EREN
seni ilgilendirir mi kardeşim konu sahibi arkadaş belirtmeyin demiş mi hayır birde ben sadece amd kart mı öneriyorum gidip mesajlarıma bakabilirsin gerektiği yerde her modeli öneriyorum fp model ne ise onu öneriyorum ben burdada rx 7900xtx olan model fp imiş önerdim ne var bunda fanboysan söyle tamam dielim geçelim ayrıca gördüysen ben arkadaşın modelini ilk olarak yorumladım ardından alternatifini belirttim niye arkadaş lütfen farklı bişi önermeyin gibi bişi dememiş değilmi sen neden böyle şeyler diyorsun konu sahibi arkadaş belirtebilir

aslında bütce felan ayırmadım bir yerden elime geçti marka güven verirse kullanıcaktım vermezse satıp başka bir ekran kartı almayı düşünüyordum ama belli ki marka güvenilir kullanmayı düşünüyorum sıfır bu arada
kap reis çok iyi

neden bilmiyorum ama benim gözümden nvdia ekran kartları her zaman amd ekran kartlarında üstün sanırım bir ön yar

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim

neden bilmiyorum ama benim gözümden nvdia ekran kartları her zaman amd ekran kartlarında üstün sanırım bir ön yargı bendeki amd ye güvenemiyorum
Zaten üstün. Teknolojileriyle piyasayi tekeline aldi maalesef. Elinize sıfır geçtiyse bence takıp kullanin iyi oyunlar.

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
EREN
bende bundan bahsediyorum amd kulanmak istemeyen çok kişi var

bu arada merak etim nasıl geçti özel dehilse

Top Bottom