alınır ama önerim rx7900xtx almanız çok iyi ve fp bi kart 4080 s tende güçlü olması lazım çünkü 7900xtx 4080den güçlüydü 4080 s ileded 4080 benzerdi diye hatırlıyorumbu ekran kartı hakkında düşünceleriniz nelerdir alınır mı
knk rica ediyorum her nvdıa almak isteyen adama amd kart önermeyin adam başka bişi sormuş anladık saf guç anladık daha ucuzalınır ama önerim rx7900xtx almanız çok iyi ve fp bi kart 4080 s tende güçlü olması lazım çünkü 7900xtx 4080den güçlüydü 4080 s ileded 4080 benzerdi diye hatırlıyorum
dostum cuda çekirdekleri vs dahil ediyo adamın tecrubesi vargalax gayet iyi bir markadır sıkıntı yoktur ama fiyat avantaşı yoksa bilmem başka modelere bakabilirsiniz ama gayet sohutması iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk rica ediyorum her nvdıa almak isteyen adama amd kart önermeyin adam başka bişi sormuş anladık saf guç anladık daha ucuz
SG modeli gerçekten canavar gibi model hocam soğutması güzeldir asla üzmez fiyat bakımından da Galax markası zaten çok güzel bir fiyat sunuyor en ucuz 4080 Superler arasın da yer alıyorbu ekran kartı hakkında düşünceleriniz nelerdir alınır mı
knk adam ap ayrı bişi soruyo adam size galax iyi midir? demişdostum cuda çekirdekleri vs dahil ediyo adamın tecrubesi var
seni ilgilendirir mi kardeşim konu sahibi arkadaş belirtmeyin demiş mi hayır birde ben sadece amd kart mı öneriyorum gidip mesajlarıma bakabilirsin gerektiği yerde her modeli öneriyorum fp model ne ise onu öneriyorum ben burdada rx 7900xtx olan model fp imiş önerdim ne var bunda fanboysan söyle tamam dielim geçelim ayrıca gördüysen ben arkadaşın modelini ilk olarak yorumladım ardından alternatifini belirttim niye arkadaş lütfen farklı bişi önermeyin gibi bişi dememiş değilmi sen neden böyle şeyler diyorsun konu sahibi arkadaş belirtebilir istemiyorsagalax gayet iyi bir markadır sıkıntı yoktur ama fiyat avantaşı yoksa bilmem başka modelere bakabilirsiniz ama gayet sohutması iyidir
knk rica ediyorum her nvdıa almak isteyen adama amd kart önermeyin adam başka bişi sormuş anladık saf guç anladık daha ucuz
Dogru diyon da artık o isler oyle degil hikaye odakli gorsel icerikli oyunlar oyunlar artik nvidia teknolojileri gerektiriyor. Rx7900xtx 4k da iyi performans da verir ancak dlss fg ray tracing derken cuvalladigi oyunlar var maalesef. Adam bütçe de ayirmis sorduğuna gore. Sanirim sadece markadan emin degil. Bence aliniralınır ama önerim rx7900xtx almanız çok iyi ve fp bi kart 4080 s tende güçlü olması lazım çünkü 7900xtx 4080den güçlüydü 4080 s ileded 4080 benzerdi diye hatırlıyorum
aslında bütce felan ayırmadım bir yerden elime geçti marka güven verirse kullanıcaktım vermezse satıp başka bir ekran kartı almayı düşünüyordum ama belli ki marka güvenilir kullanmayı düşünüyorum sıfır bu aradaDogru diyon da artık o isler oyle degil hikaye odakli gorsel icerikli oyunlar oyunlar artik nvidia teknolojileri gerektiriyor. Rx7900xtx 4k da iyi performans da verir ancak dlss fg ray tracing derken cuvalladigi oyunlar var maalesef. Adam bütçe de ayirmis sorduğuna gore. Sanirim sadece markadan emin degil. Bence alinir
neden bilmiyorum ama benim gözümden nvdia ekran kartları her zaman amd ekran kartlarında üstün sanırım bir ön yargı bendeki amd ye güvenemiyorumalınır ama önerim rx7900xtx almanız çok iyi ve fp bi kart 4080 s tende güçlü olması lazım çünkü 7900xtx 4080den güçlüydü 4080 s ileded 4080 benzerdi diye hatırlıyorum
seni ilgilendirir mi kardeşim konu sahibi arkadaş belirtmeyin demiş mi hayır birde ben sadece amd kart mı öneriyorum gidip mesajlarıma bakabilirsin gerektiği yerde her modeli öneriyorum fp model ne ise onu öneriyorum ben burdada rx 7900xtx olan model fp imiş önerdim ne var bunda fanboysan söyle tamam dielim geçelim ayrıca gördüysen ben arkadaşın modelini ilk olarak yorumladım ardından alternatifini belirttim niye arkadaş lütfen farklı bişi önermeyin gibi bişi dememiş değilmi sen neden böyle şeyler diyorsun konu sahibi arkadaş belirtebilir
kap reis çok iyiaslında bütce felan ayırmadım bir yerden elime geçti marka güven verirse kullanıcaktım vermezse satıp başka bir ekran kartı almayı düşünüyordum ama belli ki marka güvenilir kullanmayı düşünüyorum sıfır bu arada
aslında bütce felan ayırmadım bir yerden elime geçti marka güven verirse kullanıcaktım vermezse satıp başka bir ekran kartı almayı düşünüyordum ama belli ki marka güvenilir kullanmayı düşünüyorum sıfır bu arada
neden bilmiyorum ama benim gözümden nvdia ekran kartları her zaman amd ekran kartlarında üstün sanırım bir ön yar
Zaten üstün. Teknolojileriyle piyasayi tekeline aldi maalesef. Elinize sıfır geçtiyse bence takıp kullanin iyi oyunlar.aslında bütce felan ayırmadım bir yerden elime geçti marka güven verirse kullanıcaktım vermezse satıp başka bir ekran kartı almayı düşünüyordum ama belli ki marka güvenilir kullanmayı düşünüyorum sıfır bu arada
neden bilmiyorum ama benim gözümden nvdia ekran kartları her zaman amd ekran kartlarında üstün sanırım bir ön yargı bendeki amd ye güvenemiyorum
bu arada merak etim nasıl geçti özel dehilseaslında bütce felan ayırmadım bir yerden elime geçti marka güven verirse kullanıcaktım vermezse satıp başka bir ekran kartı almayı düşünüyordum ama belli ki marka güvenilir kullanmayı düşünüyorum sıfır bu arada
neden bilmiyorum ama benim gözümden nvdia ekran kartları her zaman amd ekran kartlarında üstün sanırım bir ön yargı bendeki amd ye güvenemiyorum