- Konu Sahibi Konu Sahibi
özel değil yurt dışından hediye olarak geldibende bundan bahsediyorum amd kulanmak istemeyen çok kişi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada merak etim nasıl geçti özel dehilse
özel değil yurt dışından hediye olarak geldibende bundan bahsediyorum amd kulanmak istemeyen çok kişi var
bu arada merak etim nasıl geçti özel dehilse
ön yargı değil aslında bu bi kültür böyle inanmanızda gayet doğal sonuç olarak amd küllerden doğmuş bi şirket küllerden doğmaktan kastım amd zamanında hem ekrna kartlarında hemde işlemcilerde çok kötü sorunlar yaşıyordu bu sebeple günümüzde amd fp bile değilse ''amd fp ya nvidia-intel kalite'' gibi sözler geçiyor tabii ki amd zen mimarisine geçince işler değişti fakat günümüze kadar geldi neyse herşeyi geçiyorum bnaa şunları söylermisin senin bütçen nedir ekran kartı için ,işlemcin nedir,ne için kulanıcaksın detaylı belirt bunu,pcde bilgin varmı bunları cevapla yardımcı oliyimaslında bütce felan ayırmadım bir yerden elime geçti marka güven verirse kullanıcaktım vermezse satıp başka bir ekran kartı almayı düşünüyordum ama belli ki marka güvenilir kullanmayı düşünüyorum sıfır bu arada
neden bilmiyorum ama benim gözümden nvdia ekran kartları her zaman amd ekran kartlarında üstün sanırım bir ön yargı bendeki amd ye güvenemiyorum
Galax 4080 super sg güzeldir alınabilir ama almanızı önermem, 5000 serisini bekleyinbu ekran kartı hakkında düşünceleriniz nelerdir alınır mı
kart hediye geldi yurt dışından geri kalan parçalar için öneri verebilirsin tabiön yargı değil aslında bu bi kültür böyle inanmanızda gayet doğal sonuç olarak amd küllerden doğmuş bi şirket küllerden doğmaktan kastım amd zamanında hem ekrna kartlarında hemde işlemcilerde çok kötü sorunlar yaşıyordu bu sebeple günümüzde amd fp bile değilse ''amd fp ya nvidia-intel kalite'' gibi sözler geçiyor tabii ki amd zen mimarisine geçince işler değişti fakat günümüze kadar geldi neyse herşeyi geçiyorum bnaa şunları söylermisin senin bütçen nedir ekran kartı için ,işlemcin nedir,ne için kulanıcaksın detaylı belirt bunu,pcde bilgin varmı bunları cevapla yardımcı oliyim
ne kadar güzel o zaman yd fiyatları buraya göre en azından iyidir kartın modeli güzel ısınmada yapmaz içiniz rahat olsun diper parçalardan kastınız neleri önermemi istersiniz bütçeniz nedirkart hediye geldi yurt dışından geri kalan parçalar için öneri verebilirsin tabi
Kart yurt dışından geldiyse alınır mı diye sorulması da saçmakart hediye geldi yurt dışından geri kalan parçalar için öneri verebilirsin tabi
Geldi tak kullan fp değil gereksiz pahalı bi kart param olsa 7900xtx alırdımKart yurt dışından geldiyse alınır mı diye sorulması da saçma
elimde 13400f var ama bu yetmez diyorsan anakart ram işlemci ve ssd için 25 k bütçe ayırdımne kadar güzel o zaman yd fiyatları buraya göre en azından iyidir kartın modeli güzel ısınmada yapmaz içiniz rahat olsun diper parçalardan kastınız neleri önermemi istersiniz bütçeniz nedir
alınır mı yazmam benim hatam tamamen bedava geldi kullanmalımıyım yoksa satmalımıyım yazmaya üşendim alınır mı diye yazmak istedim yorumlara göre kullanıp kullanmamam gerektiğine karar veririm dedimKart yurt dışından geldiyse alınır mı diye sorulması da saçma
Geldi tak kullan fp değil gereksiz pahalı bi kart param olsa 7900xtx alırdım
elinizde sadece işlemci mi var o işlemcileri pek önermiyorum riskli yani intel son olarak 12 ve 13.nesilde kötü sonuçlar aldı neyse 25k bütçe belirtmişsin 2. el olurmuelimde 13400f var ama bu yetmez diyorsan anakart ram işlemci ve ssd için 25 k bütçe ayırdım
Galax yurt dışında çok satılan kaliteli bir marka gönül rahatlığıyla kullanabilirsinizaslında bütce felan ayırmadım bir yerden elime geçti marka güven verirse kullanıcaktım vermezse satıp başka bir ekran kartı almayı düşünüyordum ama belli ki marka güvenilir kullanmayı düşünüyorum sıfır bu arada
neden bilmiyorum ama benim gözümden nvdia ekran kartları her zaman amd ekran kartlarında üstün sanırım bir ön yargı bendeki amd ye güvenemiyorum
GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD (5000MB Okuma / 3200MB Yazma)elinizde sadece işlemci mi var o işlemcileri pek önermiyorum riskli yani intel son olarak 12 ve 13.nesilde kötü sonuçlar aldı neyse 25k bütçe belirtmişsin 2. el olurmu
pc hocasının videosu var istersen bakabilirsinbu ekran kartı hakkında düşünceleriniz nelerdir alınır mı
Ddr5 am5 geçGoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD (5000MB Okuma / 3200MB Yazma)
GIGABYTE B760M DS3H DDR4 5333MHz(OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI mATX Anakart
CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance RGB RS Siyah 3200MHz C16 DDR4 Dual Kit Ram 32 ram
GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sıvı Soğutucu elimdeki parçalar bunlar değiştirmem gereken var mı
Thermaltake Versa T27 TG 750W 80+ ARGB USB 3.0 Siyah ATX Mid Tower Kasa da bu
leş derken parçalar ekran kartı için yetersiz mi demek istiyorsun yoksa genel olarak mı kötü demek istiyorsun