Neler Yeni

GALAX RTX 4080 SUPER SG Alınır mı?

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Baran
bende bundan bahsediyorum amd kulanmak istemeyen çok kişi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada merak etim nasıl geçti özel dehilse
özel değil yurt dışından hediye olarak geldi

Shourd

80+ Gold
aslında bütce felan ayırmadım bir yerden elime geçti marka güven verirse kullanıcaktım vermezse satıp başka bir ekran kartı almayı düşünüyordum ama belli ki marka güvenilir kullanmayı düşünüyorum sıfır bu arada

neden bilmiyorum ama benim gözümden nvdia ekran kartları her zaman amd ekran kartlarında üstün sanırım bir ön yargı bendeki amd ye güvenemiyorum
ön yargı değil aslında bu bi kültür böyle inanmanızda gayet doğal sonuç olarak amd küllerden doğmuş bi şirket küllerden doğmaktan kastım amd zamanında hem ekrna kartlarında hemde işlemcilerde çok kötü sorunlar yaşıyordu bu sebeple günümüzde amd fp bile değilse ''amd fp ya nvidia-intel kalite'' gibi sözler geçiyor tabii ki amd zen mimarisine geçince işler değişti fakat günümüze kadar geldi neyse herşeyi geçiyorum bnaa şunları söylermisin senin bütçen nedir ekran kartı için ,işlemcin nedir,ne için kulanıcaksın detaylı belirt bunu,pcde bilgin varmı bunları cevapla yardımcı oliyim

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Baran
ön yargı değil aslında bu bi kültür böyle inanmanızda gayet doğal sonuç olarak amd küllerden doğmuş bi şirket küllerden doğmaktan kastım amd zamanında hem ekrna kartlarında hemde işlemcilerde çok kötü sorunlar yaşıyordu bu sebeple günümüzde amd fp bile değilse ''amd fp ya nvidia-intel kalite'' gibi sözler geçiyor tabii ki amd zen mimarisine geçince işler değişti fakat günümüze kadar geldi neyse herşeyi geçiyorum bnaa şunları söylermisin senin bütçen nedir ekran kartı için ,işlemcin nedir,ne için kulanıcaksın detaylı belirt bunu,pcde bilgin varmı bunları cevapla yardımcı oliyim
kart hediye geldi yurt dışından geri kalan parçalar için öneri verebilirsin tabi

Shourd

80+ Gold
kart hediye geldi yurt dışından geri kalan parçalar için öneri verebilirsin tabi
ne kadar güzel o zaman yd fiyatları buraya göre en azından iyidir kartın modeli güzel ısınmada yapmaz içiniz rahat olsun diper parçalardan kastınız neleri önermemi istersiniz bütçeniz nedir

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Göksel
Kart yurt dışından geldiyse alınır mı diye sorulması da saçma

Geldi tak kullan fp değil gereksiz pahalı bi kart param olsa 7900xtx alırdım

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Baran
ne kadar güzel o zaman yd fiyatları buraya göre en azından iyidir kartın modeli güzel ısınmada yapmaz içiniz rahat olsun diper parçalardan kastınız neleri önermemi istersiniz bütçeniz nedir
elimde 13400f var ama bu yetmez diyorsan anakart ram işlemci ve ssd için 25 k bütçe ayırdım

Geldi tak kullan fp değil gereksiz pahalı bi kart param olsa 7900xtx alırdım
alınır mı yazmam benim hatam tamamen bedava geldi kullanmalımıyım yoksa satmalımıyım yazmaya üşendim alınır mı diye yazmak istedim yorumlara göre kullanıp kullanmamam gerektiğine karar veririm dedim

Shourd

80+ Gold
elimde 13400f var ama bu yetmez diyorsan anakart ram işlemci ve ssd için 25 k bütçe ayırdım
elinizde sadece işlemci mi var o işlemcileri pek önermiyorum riskli yani intel son olarak 12 ve 13.nesilde kötü sonuçlar aldı neyse 25k bütçe belirtmişsin 2. el olurmu

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,789
İsim
Selim
aslında bütce felan ayırmadım bir yerden elime geçti marka güven verirse kullanıcaktım vermezse satıp başka bir ekran kartı almayı düşünüyordum ama belli ki marka güvenilir kullanmayı düşünüyorum sıfır bu arada

neden bilmiyorum ama benim gözümden nvdia ekran kartları her zaman amd ekran kartlarında üstün sanırım bir ön yargı bendeki amd ye güvenemiyorum
Galax yurt dışında çok satılan kaliteli bir marka gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Baran

_AhmeT_-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515