Türkiye'de her model için öyle sıvı soğutma blokları satılmıyor. Fazla ucuzda değildir.GALAX RTX SUPER 2060 KARTA SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ beyler bu olayı merak ediyorum çok mu pahalı ekran kartı için olan sıvı soğutucular?
tuzlu buTürkiye'de her model için öyle sıvı soğutma blokları satılmıyor. Fazla ucuzda değildir.
Amazon.com: GPU Copper Water Cooling Block G1/4 Threads Full Cover Waterblock Water Block for Graphic Card MSI GeForce GTX 1660 Ventus XS C 6G OC 5V 3PIN RGB RBW LED Remote Control: Computers & Accessories
Buy GPU Copper Water Cooling Block G1/4 Threads Full Cover Waterblock Water Block for Graphic Card MSI GeForce GTX 1660 Ventus XS C 6G OC 5V 3PIN RGB RBW LED Remote Control: Water Cooling Systems - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
GALAX RTX SUPER 2060 KARTA SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ beyler bu olayı merak ediyorum çok mu pahalı ekran kartı için olan sıvı soğutucular?
dolarla satılıyor. Yurtdışından gelirken çok macera yaşayacak.tuzlu bu
reis bu işlemci için.Ben ekran kartı için sormuştum.COOLER MASTER MASTERLIQUID 240L (120MMx2)AM4 UYUMLU RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERLIQUID 240L (120MMx2)AM4 UYUMLU RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com