Neler Yeni

Android Galaxy A10 ROOT

S3RH4T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
serhat kızıltaş
cihaz garantili mi ? garantili ise garantisi gider haberin olsun
ben çoğunlukla user root kullanıyorum ona bir bak

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
İlk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi.Turkcell telefonlarını zamanında bende kullandım ve rootladım.Ancak bu şekilde bir sorunla karşılaşmadım.Çok ilginç.
Telefon üzerinden root işlemi yapmaya çalışan uygulamara zannimca tarih oldu özellikle kingoroot ve kingroot için bu durum geçerli. En kötüsünden bir örnek ise S7 edge cihazıma bile root desteği sunmuyor maalesef ki evdeki diğer cihazların hiçbiri rootlanmıyor bu tür uygalamarla s3 de dahildir. Ki bu programlar her türlü telefona destek verdiklerini iddia etseler de halen daha LG G4 için bir tek telefona bu uygulamalar ile root atılabilmiş değil lütfen milleti bu tür programlar ile oyalamayalım Samsung cihazlar için en saglıklısı odin ile root atmaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
Telefon üzerinden root işlemi yapmaya çalışan uygulamara zannimca tarih oldu özellikle kingoroot ve kingroot için bu durum geçerli. En kötüsünden bir örnek ise S7 edge cihazıma bile root desteği sunmuyor maalesef ki evdeki diğer cihazların hiçbiri rootlanmıyor bu tür uygalamarla s3 de dahildir. Ki bu programlar her türlü telefona destek verdiklerini iddia etseler de halen daha LG G4 için bir tek telefona bu uygulamalar ile root atılabilmiş değil lütfen milleti bu tür programlar ile oyalamayalım Samsung cihazlar için en saglıklısı odin ile root atmaktır.
Merhaba.Dediğinizi doğruluyorum bende bilgisayar üzerinden bu tür programlarla atılmasını destekliyorum.Ancak çok kolay bir şekilde nasıl atılır sorusuna bu şekilde cevap vermek daha mantıklı geldi.Dediğiniz gibi her uygulmaya göre değişebilir.İyi forumlar.

Top Bottom