Abartıyorsun dostum, A15 var Mobile Legends bile oynuyor arkadaş, günlük kullanımda kasmazA16 işlemcisi çok kötü normal kullanımda fazla kasabilir.
Evet. İşlemci gücü her türlü önemli.dediğim şeyelrde dahi mi
İllaki takılmalar yapacak. 6 yıl güncelleme desteğinden bahsediyoruz.Abartıyorsun dostum, A15 var Mobile Legends bile oynuyor arkadaş, günlük kullanımda kasmaz
şöyle diyim şuanki telefonunu hatırlamıyorum ama j7 kullanıyodu ondan önce takılma vs çoook olmyosa anlamaz bile j7 bundan iyi mi? gerçi bilmiyorumEvet. İşlemci gücü her türlü önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İllaki takılmalar yapacak. 6 yıl güncelleme desteğinden bahsediyoruz.
Allah için 8K'lık telefon alıp 6 sene kullanmayı mı düşünüyorsun gerçekten? 2-3 sene hiçbir sorun çıkarmaz, 8 liralık telefondan da fazlası beklenmez zaten. S24 Ultra almıyoruzEvet. İşlemci gücü her türlü önemli.
İllaki takılmalar yapacak. 6 yıl güncelleme desteğinden bahsediyoruz.
Değil tabişöyle diyim şuanki telefonunu hatırlamıyorum ama j7 kullanıyodu ondan önce takılma vs çoook olmyosa anlamaz bile j7 bundan iyi mi? gerçi bilmiyorum
Şöyle söylim babam serinin ilk telefonu a10 u 5 sene kullandı halen instagram whatsapp gibi uygulamalarda günlük kullanımda kasma donma yapmıyorduhttps://www.hepsiburada.com/samsung...wt_gl=cpc.dsa.camp19707826260adgr151469696332 ?bu nasıldır
oke
okey oynasın face açsın instada dolaşssın donmasın yeter
onun dışında bişey yapmıyo ztn
yani 3k fazla verip uçurum olmucaksa ikiside ananeme yetecekse ucuz olan mantıklı