Galaxy A56 mı Honor 400 mü?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

swerve395

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
20.000
Aktif olarak Galaxy A25 kullanıcısıyım.
Bir telefonda en çok dikkat ettiğim şeyler
Kamera
İşlemci
Yazılım
Bu arada, honor 400 ün bütün özellikleri bence Galaxy A56 dan güzel. Sadece kafama takılan şey, Honor 400 ün arayüzü ve yazılımı iyi midir? Ayrıca 3 yıl güncelleme bence yeterli olacaktır, çünkü maksimum bir telefonu 5 yıl kadar kullanırım ve 3 yıl olarak ta güvenlik güncellemesi mevcut. O yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Kararım Honor 400 den yana.
Sizce doğru karar vermiş miyim? Hınır kullanıcısı veya Galaxy A56 kullanan birileri varsa yazabilir mi? Her ikisini deneyimleyenler falan varsa eğer

Aktif olarak Galaxy A25 kullanıcısıyım.
Bir telefonda en çok dikkat ettiğim şeyler
Kamera
İşlemci
Yazılım
Bu arada, honor 400 ün bütün özellikleri bence Galaxy A56 dan güzel. Sadece kafama takılan şey, Honor 400 ün arayüzü ve yazılımı iyi midir? Ayrıca 3 yıl güncelleme bence yeterli olacaktır, çünkü maksimum bir telefonu 5 yıl kadar kullanırım ve 3 yıl olarak ta güvenlik güncellemesi mevcut. O yüzden sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Kararım Honor 400 den yana.
Sizce doğru karar vermiş miyim? Hınır kullanıcısı veya Galaxy A56 kullanan birileri varsa yazabilir mi? Her ikisini deneyimleyenler falan varsa eğer
Hocam ben honor 200 kullanıyorum. Bende arayüz konusunda endişeyle geçmiştim ama pişman değilim. Çok temiz akıcı bir arayüzü var. Her arayüzün farklılıklarından dolayı bir alışma süresi olur ama güncellemelerle çok gelişiyor gerçekten. Bence pişman olmazsınız. Düşük verimle uzun yıl kullanmaktansa yüksek verimde daha az kullanmayı tercih ederim ben. Size de tavsiyem honor 400 almanızdır. Sorun olursa yine yardımcı olmaya çalışırım.

Bu ikilemde kalmıştım a56 seçtim. Daha almadım. S24 Fe de karar kıldım bütçe çıkmazsa A56 alacağım. Samsung androidfe goattır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,597
Üyeler
184,652
Son üye
qhalart
Geri