byilo 80+ Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim gokdeniz 12 Ekim 2024 #1 Buds fe ile buds 2 almakta arada kaldım. Aralarındaki ses yüksekliği, ses kalitesi, bass vb bilenler varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Buds fe ile buds 2 almakta arada kaldım. Aralarındaki ses yüksekliği, ses kalitesi, bass vb bilenler varsa yardımcı olursanız sevinirim.
N nawpor 80+ Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 225 Dahası Reaksiyon skoru 194 İsim sezer ser 12 Ekim 2024 #2 arada bin lira fark var. onu da geçtim bariz buds 2 daha iyi zaten. nasıl bu ikisi arasında kaldın ?
byilo 80+ Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim gokdeniz 12 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 nawpor yazmış: arada bin lira fark var. onu da geçtim bariz buds 2 daha iyi zaten. nasıl bu ikisi arasında kaldın ? Devamı için tıklayın... Samsung kullanınca ekosistemden olsun istedim. Ses kalitesi olarak aman aman bi fark yoksa Fe almayi düşünüyorum.
nawpor yazmış: arada bin lira fark var. onu da geçtim bariz buds 2 daha iyi zaten. nasıl bu ikisi arasında kaldın ? Devamı için tıklayın... Samsung kullanınca ekosistemden olsun istedim. Ses kalitesi olarak aman aman bi fark yoksa Fe almayi düşünüyorum.