Galaxy rtx 2060 süper alınır mi

Mrufuk

80+
Reaksiyon skoru
4

ürünün linkini yukarda paylaştım arkadaşlar. Yakın bir arkadaşım almayı düşünüyor bende forumlarda araştırdım alınabilir olduğunu Galaxy markasının iyi bir marka olduğunu okumuştum. Ürünü teknobiyotik sitesinden almayı düşünüyoruz kendilerini arayıp konuştuk kafamıza yattı ve fiyatı da çok uygun geldi fikirlerinizi almak istedim alınabilirliği konusunda. Birde orjinal olup olmadığını yani 2060super adı altında olup 2060 gelebilir mi bunu netleştirmek istedik kusuruma bakmayın pek bir bilgim yok bu konuda dediğim durum saçma bir durum olabilir bilmediğim için soruyorum arkadaşlar

link bozuk

ürünün linkini yukarda paylaştım arkadaşlar. Yakın bir arkadaşım almayı düşünüyor bende technopat forumda araştırdım alınabilir olduğunu Galaxy markasının iyi bir marka olduğunu okumuştum. Ürünü teknobiyotik sitesinden almayı düşünüyoruz kendilerini arayıp konuştuk kafamıza yattı ve fiyatı da çok uygun geldi fikirlerinizi almak istedim alınabilirliği konusunda. Birde orjinal olup olmadığını yani 2060super adı altında olup 2060 gelebilir mi bunu netleştirmek istedik kusuruma bakmayın pek bir bilgim yok bu konuda dediğim durum saçma bir durum olabilir bilmediğim için soruyorum arkadaşlar
fiyat oldukca guzel ben hic alisveris yapmadim ama tam bilmiyorum guvenilirse bende siparis verim

ürünün linkini yukarda paylaştım arkadaşlar. Yakın bir arkadaşım almayı düşünüyor bende forumlarda araştırdım alınabilir olduğunu Galaxy markasının iyi bir marka olduğunu okumuştum. Ürünü teknobiyotik sitesinden almayı düşünüyoruz kendilerini arayıp konuştuk kafamıza yattı ve fiyatı da çok uygun geldi fikirlerinizi almak istedim alınabilirliği konusunda. Birde orjinal olup olmadığını yani 2060super adı altında olup 2060 gelebilir mi bunu netleştirmek istedik kusuruma bakmayın pek bir bilgim yok bu konuda dediğim durum saçma bir durum olabilir bilmediğim için soruyorum arkadaşlar
Bende 2070s i var soğutması gayet iyi.

fiyat oldukca guzel ben hic alisveris yapmadim ama tam bilmiyorum guvenilirse bende siparis verim
Hocam ben kendileri ile konuştum siteyi araştırdim bana güvenilir geldiler sadece iade etme konusunda şunu konuştuk kargo geldiğinde kutuyu kontrol edin içeriğini vs. Dediler eğer kırık falan varsa ordayken iade edin dediler onun dışında bir sorun varsa kırık veya vuruk durumunda iade kabul ediyoruz dedi

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo
2070S ten güçlü olan 5700XT var bu paraya

Hocam ben kendileri ile konuştum siteyi araştırdim bana güvenilir geldiler sadece iade etme konusunda şunu konuştuk kargo geldiğinde kutuyu kontrol edin içeriğini vs. Dediler eğer kırık falan varsa ordayken iade edin dediler onun dışında bir sorun varsa kırık veya vuruk durumunda iade kabul ediyoruz dedi
saolasin

Hocam size zahmet link atabilir misiniz birde o kartın ısınma durumu falan nasıl kısa bir bilgi alabilir miyim sizden
Asus dual model bir kart soğutması iyi 75 derecenin üstüne çıkmaz alcağın ile yakın soğutmaya sahip

Geri