Neler Yeni

Galaxy S20 FE Easycep

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hakan Yılmaz
Merhaba 2 mayısta easycepe gidip yenilenmiş telefon olarak galaxy s20 FE 256gb şarj aleti ve koruyucu camla beraber 11k ya aldık aldıktan 5 gün sonra cihaza bir şeyler oldu ilk önce hiçbir uygulama açılmadı daha sonra kapatmayı denedim ekran yarısı siyah oldu sonra yeniden başlatmayı denedim düzeldi ama sabah yine aynısı oldu bu sefer hiçbir şey yapamıyordum cihaz kapandı ve açılmıyordu easycepe götürdüm sanırım format attılar ve düzeldi 14 gün dolmadığı için yarın götürüp iade etmeyi düşünüyorum iade etmeli miyim bir de bu gece maaş geliyor yarın iade etsem taksiti geri öderler mi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Merhaba 2 mayısta easycepe gidip yenilenmiş telefon olarak galaxy s20 FE 256gb şarj aleti ve koruyucu camla beraber 11k ya aldık aldıktan 5 gün sonra cihaza bir şeyler oldu ilk önce hiçbir uygulama açılmadı daha sonra kapatmayı denedim ekran yarısı siyah oldu sonra yeniden başlatmayı denedim düzeldi ama sabah yine aynısı oldu bu sefer hiçbir şey yapamıyordum cihaz kapandı ve açılmıyordu easycepe götürdüm sanırım format attılar ve düzeldi 14 gün dolmadığı için yarın götürüp iade etmeyi düşünüyorum iade etmeli miyim bir de bu gece maaş geliyor yarın iade etsem taksiti geri öderler mi
geri öderler mi bilmiyorum ama iade et kesinlikle, 13k civarına s21fe var

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
S21 FE alınır mı
15k bütçe ile sorduğumda bana 2 telefon önerildi
s21 fe ve xiamo 12t (gerçi 12t ye zam gelmiş)
s21 fe nin kamerası daha iyidir dediler ama bataryası çok iyi değilmiş, maks 5 saati görüyormuş sanırsam.
Şahsen ben anneme s21fe almayı düşünüyorum

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,940
İsim
Mert Metshi
hocam s20 fe sifiri zaten 11 bin

Top Bottom