BalYiyenZürafa
80+ Bronze
Samsung telefonu olanlar 80TL kupon ile Fortnite'da 40₺'ye 1000 V-Papel alabilir
aboneliklerde kupon kullanamıyorsun hocamAga ben fortnite tayfası alcam kupon var hesapta ama kuponu kullan diye bir kısım göremiyorum nasıl olacak tam olarak
Anladım aga saolasınaboneliklerde kupon kullanamıyorsun hocam
a34 uğurlu geldi serisinden alalım thxSamsung telefonu olanlar 80TL kupon ile Fortnite'da 40₺'ye 1000 V-Papel alabilir
ben de aynı şekilde aldıma34 uğurlu geldi serisinden alalım thx
hocam bende görünmüyor nereden alabilirim ? kuponu (ALDIM)Samsung telefonu olanlar 80TL kupon ile Fortnite'da 40₺'ye 1000 V-Papel alabilir
galaxy store'a gğir hocam orda üste hediye paketine bas orda olması lazımhocam bende görünmüyor nereden alabilirim ? kuponu
kullanabilmek için telefona fortine mı kurmak lazımSamsung telefonu olanlar 80TL kupon ile Fortnite'da 40₺'ye 1000 V-Papel alabilir
aynen öyle hocam ben aldım eyvallah konu içinkullanabilmek için telefona fortine mı kurmak lazım
bana gelmemişMaillerinize bakın samsung 6 aylık amazon prime hediye etmiş benim maile gelmiş kullandım büyük iht galaxy store a üye olduktan sonra falan yeni alındı diye yollamışlardır görmemiştim çünkü kampanya falan bir anda gelmiş öyle durduk yere size de gelmiştir belki kontrolleyin