ben 30% indirim kuponunu da kullandım ama 90% gelmedi varmı bi bildiğinSamsung telefonu olanlar 80TL kupon ile Fortnite'da 40₺'ye 1000 V-Papel alabilir
ben 30% indirim kuponunu da kullandım ama 90% gelmedi varmı bi bildiğinSamsung telefonu olanlar 80TL kupon ile Fortnite'da 40₺'ye 1000 V-Papel alabilir
usta hortlattım ufak ama kusura bakma sorum olacak benim babamda var şimdi samsung galaxy m20 bütük ihtimalle fort kaldırmaz indirmem gerekli mi yoksa indirmeden de yapabilir miyim?Samsung telefonu olanlar 80TL kupon ile Fortnite'da 40₺'ye 1000 V-Papel alabilir
İndirmen gerekiyor, yoksa kullanamıyorsun. Kuponu kod olarak almanın bir yolu yok sanırım.usta hortlattım ufak ama kusura bakma sorum olacak benim babamda var şimdi samsung galaxy m20 bütük ihtimalle fort kaldırmaz indirmem gerekli mi yoksa indirmeden de yapabilir miyim?
ben de yüzde 30 u kullandım hemen yüzde 90 düştü ona da 12 tl ye 1000vpapel çektim bayağı yedik ekmeğini bu işin güzeldi yüzde 30 u da balık oyunu buldum oradan 11 liraya bir şye aldım öyle geçtim engeli miss ama verildi hemen sana niye gelmemiş idkben 30% indirim kuponunu da kullandım ama 90% gelmedi varmı bi bildiğin
Hocam tam olarak nasıl söyleyebilir misin? Epic'e giriyorum galaxy store'dan ama 80tl kodu kullanamiyorum.Samsung telefonu olanlar 80TL kupon ile Fortnite'da 40₺'ye 1000 V-Papel alabilir
KNK %90 la cıdden 1k vp mı aldınben de yüzde 30 u kullandım hemen yüzde 90 düştü ona da 12 TL ye 1000vpapel çektim bayağı yedik ekmeğini bu işin güzeldi yüzde 30 u da balık oyunu buldum oradan 11 liraya bir şye aldım öyle geçtim engeli miss ama verildi hemen sana niye gelmemiş idk
knk kullanmıcaksan alabılırımMobil oyunlarla işi olmayan birisi verdiğim hesap bilgilerine kuponu alabilir mi? Ben 1 kez kullandım ama son kuponu yeterince verimli kullanmamışım
Yok genshin impactte 110 liralık aylık üyeliği 11 TL'ye aldımKNK %90 la cıdden 1k vp mı aldın5k vp alsan 40tl ye gelıyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk kullanmıcaksan alabılırım
Ben Fortnite'a giriyorum, v-papel satın al diyorum ama indirimle alakalı hiç bir şey gelmiyor. Nasıl aldığınızı açıklayabilir misiniz?ben de yüzde 30 u kullandım hemen yüzde 90 düştü ona da 12 TL ye 1000vpapel çektim bayağı yedik ekmeğini bu işin güzeldi yüzde 30 u da balık oyunu buldum oradan 11 liraya bir şye aldım öyle geçtim engeli miss ama verildi hemen sana niye gelmemiş idk
Bende kupon gelmiyor nedense, kuponlarıma girince 80tl görünüyor ama?fortnite oyun içi alım yerine basıyorsun işte 120 TL diyor ödeme ekranına atıyor orada galaxy store kuponu oto geliyor kullanıyorsun sonra yüzde 30 veriyor onu da baska bir balık oyunudnan 15 TL ye bişi alıp harcıyorsun fish fandom diye ondan sonra da yüzde 90 lık bir kupon veriyor ona da tekrar 12 TL ye 1000vpapel alıp geçiyorsun terto
Bilmiyorum odeme ekraninda direkt kuponlarim yeri cikiyor orada gozukuyor yani sizde neden olmadi anlamadimsBende kupon gelmiyor nedense, kuponlarıma girince 80tl görünüyor ama?
kanka olmuyor bende yas sinirlamasi vs diyor ama 18 den buyugum ve hesabin dogum tarihide oyle %10 indirim cikiyor oyle ne yapmam lazimBilmiyorum odeme ekraninda direkt kuponlarim yeri cikiyor orada gozukuyor yani sizde neden olmadi anlamadims