Neler Yeni

🔥İndirim Galaxy Store Black Friday 80TL Kupon

puussh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Bigin
Samsung telefonu olanlar 80TL kupon ile Fortnite'da 40₺'ye 1000 V-Papel alabilir
usta hortlattım ufak ama kusura bakma sorum olacak benim babamda var şimdi samsung galaxy m20 bütük ihtimalle fort kaldırmaz indirmem gerekli mi yoksa indirmeden de yapabilir miyim?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
usta hortlattım ufak ama kusura bakma sorum olacak benim babamda var şimdi samsung galaxy m20 bütük ihtimalle fort kaldırmaz indirmem gerekli mi yoksa indirmeden de yapabilir miyim?
İndirmen gerekiyor, yoksa kullanamıyorsun. Kuponu kod olarak almanın bir yolu yok sanırım.

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
ben 30% indirim kuponunu da kullandım ama 90% gelmedi varmı bi bildiğin
ben de yüzde 30 u kullandım hemen yüzde 90 düştü ona da 12 tl ye 1000vpapel çektim bayağı yedik ekmeğini bu işin güzeldi yüzde 30 u da balık oyunu buldum oradan 11 liraya bir şye aldım öyle geçtim engeli miss ama verildi hemen sana niye gelmemiş idk

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
Mobil oyunlarla işi olmayan birisi verdiğim hesap bilgilerine kuponu alabilir mi? Ben 1 kez kullandım ama son kuponu yeterince verimli kullanmamışım.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
ben de yüzde 30 u kullandım hemen yüzde 90 düştü ona da 12 TL ye 1000vpapel çektim bayağı yedik ekmeğini bu işin güzeldi yüzde 30 u da balık oyunu buldum oradan 11 liraya bir şye aldım öyle geçtim engeli miss ama verildi hemen sana niye gelmemiş idk
KNK %90 la cıdden 1k vp mı aldın :D 5k vp alsan 40tl ye gelıyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mobil oyunlarla işi olmayan birisi verdiğim hesap bilgilerine kuponu alabilir mi? Ben 1 kez kullandım ama son kuponu yeterince verimli kullanmamışım
knk kullanmıcaksan alabılırım

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
KNK %90 la cıdden 1k vp mı aldın :D 5k vp alsan 40tl ye gelıyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk kullanmıcaksan alabılırım
Yok genshin impactte 110 liralık aylık üyeliği 11 TL'ye aldım

SrYED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Emin
ben de yüzde 30 u kullandım hemen yüzde 90 düştü ona da 12 TL ye 1000vpapel çektim bayağı yedik ekmeğini bu işin güzeldi yüzde 30 u da balık oyunu buldum oradan 11 liraya bir şye aldım öyle geçtim engeli miss ama verildi hemen sana niye gelmemiş idk
Ben Fortnite'a giriyorum, v-papel satın al diyorum ama indirimle alakalı hiç bir şey gelmiyor. Nasıl aldığınızı açıklayabilir misiniz?

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
fortnite oyun içi alım yerine basıyorsun işte 120 tl diyor ödeme ekranına atıyor orada galaxy store kuponu oto geliyor kullanıyorsun sonra yüzde 30 veriyor onu da baska bir balık oyunudnan 15 tl ye bişi alıp harcıyorsun fish fandom diye ondan sonra da yüzde 90 lık bir kupon veriyor ona da tekrar 12 tl ye 1000vpapel alıp geçiyorsun terto

SrYED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Emin
fortnite oyun içi alım yerine basıyorsun işte 120 TL diyor ödeme ekranına atıyor orada galaxy store kuponu oto geliyor kullanıyorsun sonra yüzde 30 veriyor onu da baska bir balık oyunudnan 15 TL ye bişi alıp harcıyorsun fish fandom diye ondan sonra da yüzde 90 lık bir kupon veriyor ona da tekrar 12 TL ye 1000vpapel alıp geçiyorsun terto
Bende kupon gelmiyor nedense, kuponlarıma girince 80tl görünüyor ama?

Rybton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ayberk Uğraş
Bilmiyorum odeme ekraninda direkt kuponlarim yeri cikiyor orada gozukuyor yani sizde neden olmadi anlamadims
kanka olmuyor bende yas sinirlamasi vs diyor ama 18 den buyugum ve hesabin dogum tarihide oyle %10 indirim cikiyor oyle ne yapmam lazim

Top Bottom