dizüstü daha iyi olur. İlla tablet istiyorsan bence yeni seri tabletleri bekle elite olanlarıaslında tabletmi yoksa dizüstü bilgisayarmı çok arada kaldım.ders ve medya tüketimi için istiyorum.
valla dizüstü bencede daha iyi olurda ekranı bu tablet kadar güzel tabletler 120k bandında galiba.bide işlemcisi benim i.in yeterince güçlü oyun oynamıcam.en fazla bilgisayarımı yansıtırım tablete.bide ppsspp gibi emülatörler indiririm onlar içinde gayet yeterli bi işlem ve grafik gücü sunuyo.dizüstü daha iyi olur. İlla tablet istiyorsan bence yeni seri tabletleri bekle elite olanları
vallla bu fiyatr civarlarında en az 4060 ti falan olsa galiba laptop alabilirdimde 4050ler falan var o yüzden oyun oynamam.sürekli yanında gezdirip oyunla falanda işin yoksa mantıklı
ama bana laptoptaki oyunlarda lazım diyosan mantıksız
oyun oynarsan pc
oynamazsan bu tablette işini görecektir zaten bir laptop ile arasında 1 parmak boyutunda fark var
S10 ultranin render performansı S9 ultradan kötü diye biliyorum. Oyunlarda da tam tersi olması lazım. Yani 120k değil de 50-55 bin iPad pro alınabilir ama oyun içinde tablete gerek yok gibi yavalla dizüstü bencede daha iyi olurda ekranı bu tablet kadar güzel tabletler 120k bandında galiba.bide işlemcisi benim i.in yeterince güçlü oyun oynamıcam.en fazla bilgisayarımı yansıtırım tablete.bide ppsspp gibi emülatörler indiririm onlar içinde gayet yeterli bi işlem ve grafik gücü sunuyo.
Mesaj otomatik birleştirildi:
vallla bu fiyatr civarlarında en az 4060 ti falan olsa galiba laptop alabilirdimde 4050ler falan var o yüzden oyun oynamam.
bu fiyata ekranı bu kadar iyi dizüstü bilgisayarlar yok dicektim.yanlış yazmışım.işlemcisi snapdragon 8gen3 ile eşitde zaten ihtiyacım yok.S10 ultranin render performansı S9 ultradan kötü diye biliyorum. Oyunlarda da tam tersi olması lazım. Yani 120k değil de 50-55 bin iPad pro alınabilir ama oyun içinde tablete gerek yok gibi ya
Aynı işlemci 14t pro da var ben beğenmemiştim oyun performansını s24 ultra daki 8 gen 3 çok çok daha iyiydibu fiyata ekranı bu kadar iyi dizüstü bilgisayarlar yok dicektim.yanlış yazmışım.işlemcisi snapdragon 8gen3 ile eşitde zaten ihtiyacım yok.
hocam oyun oynama gibi bi niyetim yok zaten.Aynı işlemci 14t pro da var ben beğenmemiştim oyun performansını s24 ultra daki 8 gen 3 çok çok daha iyiydi
klavye almalımıyım sizce.S9 bence her türlü işini görür yaklaşık iki yıldır kullanıyorum. Genel olarak pcden faha fazla vakit geçiriyorum. Ev içi kullanımda bence en mantıklı cihaz tablet. Alırken de ekranı çok önemli benim için. S9 s10 hatta s8 ekranları bile çok iyi. İşlem gücü senin ihtiyacına bağlı. S9 veya 10 zaten min beş yıl çook rahat götürecek
ya zaten s10plus düşünüyordumda çentikleri çok büyük.S9 ultra kullanıyorum çok büyük taşıması dert elde tutması dert kılıf takınca ağırlaşıyor plus yeterli bence düz dahi iş görür
O da ihtiyacına bağlı ben ilkye almadım sonra heves edip aldım. Ama inan kullanmıyorum. Çok yazı yazan biriyseniz lazım olabilir evet. Ama onun dışında gerek yok bence. Çok lazımsada zaten kablsozu vs alabilirsiniz. Orjinal klavyesi her surumda pek ergonomik olmuyor. Ama klavyeyi çıkarıp arka koruması her zman durduğu için pişman değilim. Kenarları korumuyor ama yinede güzel bence. Diyeceğim o ki fiyata bağlı şuan kaç para bilmiyorum ama hrp pahalıydı 3-4 lira edicek bişey değilhocam oyun oynama gibi bi niyetim yok zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
klavye almalımıyım sizce.
Plus kullanıyorum ama bu hiç gözüme takılmadı. Zaten elde tutarken kılıf vs yok ise özellikle eller sürekli istemeden ekrana dokunuyor. Çünkü tutacak pay bile yok sayılır. Ultrada bu sıkıntı daha çok olur bi yere dayamadan kullanımı çok zor bende düşünmüştüm ama cidden gerek yok. Plus en ergonomik bence. 11 inc te kullandım o da küçük gibi 12 inc candırya zaten s10plus düşünüyordumda çentikleri çok büyük.