Apse yapmış olabilir sıkışınca apse yapıyor bende vetoya götürdüm. 1 Hafta üiğne yaptı apse indi.Kedimin ayaği kırıldı galiba kapının arasına sıkıştı ama üstüne temkinli bir şekilde basıyor ama otururken falan ayağını hareket ettirmiyor yani havada tutuyor ne yapmam lazım incinmiş olabilir mi?
ister boydan ister endenBoydan mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok yok Allaha şükür öyle bir durumu yok
Evet evet sagolun veterinere götürdüm hicbirseyi yokmuş korkmuş naz yapıyormuş
Apse yapınca tam dediğin şekilde ondan dedim eklemi iltahap kapıyor.Boydan mi ?
ayağından tut salla boşluğa gelmişse kırılmıştır kanka.Kedimin ayaği kırıldı galiba kapının arasına sıkıştı ama üstüne temkinli bir şekilde basıyor ama otururken falan ayağını hareket ettirmiyor yani havada tutuyor ne yapmam lazım incinmiş olabilir mi?
Kediler naz yapıyorlar maalesef. Benim kedim 3. kattan aşağı atladı. Veteriner kemiklerinde, omurgasında kırık çıkık vs. bir şey yok demesine rağmen asla yürümüyordu. Benim endişem yüzünden 3 kere tomografi çektik hatta. 1 hafta boyunca her tuvalete gideceğinde, su içeceğinde ben kucağımda götürdüm, işedi kucağımda geri yatağına götürdüm. Halbuki bunca zaman kendisi yürüyebilirmiş. Ağrısı sızısı tabii vardı ama kendini o kadar kötü gösterdiyordu ki 1 kere çekilecek tomografiyi 3 kere çektirttim.Evet evet sagolun veterinere götürdüm hicbirseyi yokmuş korkmuş naz yapıyormuş
Dostum ben evin kapılarını kapatırken elli kere açıp kapatiyorun sikisacak diye. Dikkat et lutfenBoydan mi ?
kediyede bi geçmiş olsunEvet yaptırıyoruz 3.5 aylık daha bu kedi
Uyansın aticam
sokak kedisimiTamam zaman bi götüreyim ben