Neler Yeni

Galiba kedimin ayaği kırıldı yardim

BedirhanEfe

80+ Bronze
Kedimin ayaği kırıldı galiba kapının arasına sıkıştı ama üstüne temkinli bir şekilde basıyor ama otururken falan ayağını hareket ettirmiyor yani havada tutuyor ne yapmam lazım incinmiş olabilir mi?
Apse yapmış olabilir sıkışınca apse yapıyor bende vetoya götürdüm. 1 Hafta üiğne yaptı apse indi.

Ellsy

80+ Bronze

BedirhanEfe

80+ Bronze
Boydan mi ? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok yok Allaha şükür öyle bir durumu yok
Apse yapınca tam dediğin şekilde ondan dedim eklemi iltahap kapıyor.
Ayrıca istanbulda olanlar Fatih Veteriner Kliniğini kullansınlar çok uygun.

Ellsy

80+ Bronze

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Kedimin ayaği kırıldı galiba kapının arasına sıkıştı ama üstüne temkinli bir şekilde basıyor ama otururken falan ayağını hareket ettirmiyor yani havada tutuyor ne yapmam lazım incinmiş olabilir mi?
ayağından tut salla boşluğa gelmişse kırılmıştır kanka.
(veterinere götürülmesi gerekiyor olabilir)

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,183
İsim
Abdullah Aydoğdu
Evet evet sagolun veterinere götürdüm hicbirseyi yokmuş korkmuş naz yapıyormuş :)
Kediler naz yapıyorlar maalesef. Benim kedim 3. kattan aşağı atladı. Veteriner kemiklerinde, omurgasında kırık çıkık vs. bir şey yok demesine rağmen asla yürümüyordu. Benim endişem yüzünden 3 kere tomografi çektik hatta. 1 hafta boyunca her tuvalete gideceğinde, su içeceğinde ben kucağımda götürdüm, işedi kucağımda geri yatağına götürdüm. Halbuki bunca zaman kendisi yürüyebilirmiş. :p Ağrısı sızısı tabii vardı ama kendini o kadar kötü gösterdiyordu ki 1 kere çekilecek tomografiyi 3 kere çektirttim.

Veterinerde de gayet yürüyebiliyordu mesela veterinerden kaçıyordu aşı olmamak için. :D Evde de tuvaletine ben götürüp işettirip geri yatağına taşıyordum yatalak gibi. Asla yürümüyordu.

yaman..k

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
abuzittin
nasıl sıkıştığını sen daha iyi bilirsin çok abartı sertlikte sıkıştırdıysa kırılmış olabilir. ancak abartı bi şey yoksa kırık yoktur incinmiştir 3/5 gün gözlemle genelde kendi kendine geçiyor.

Top Bottom