Neler Yeni

Galiba kedimin ayaği kırıldı yardim

Ellsy

80+ Bronze

121709

80+ Silver
Kedimin ayaği kırıldı galiba kapının arasına sıkıştı ama üstüne temkinli bir şekilde basıyor ama otururken falan ayağını hareket ettirmiyor yani havada tutuyor ne yapmam lazım incinmiş olabilir mi?
Buradan net cevap veremeyiz veterinere götürün.

Ellsy

80+ Bronze
Kediler naz yapıyorlar maalesef. Benim kedim 3. kattan aşağı atladı. Veteriner kemiklerinde, omurgasında kırık çıkık vs. bir şey yok demesine rağmen asla yürümüyordu. Benim endişem yüzünden 3 kere tomografi çektik hatta. 1 hafta boyunca her tuvalete gideceğinde, su içeceğinde ben kucağımda götürdüm, işedi kucağımda geri yatağına götürdüm. Halbuki bunca zaman kendisi yürüyebilirmiş. :p Ağrısı sızısı tabii vardı ama kendini o kadar kötü gösterdiyordu ki 1 kere çekilecek tomografiyi 3 kere çektirttim.

Veterinerde de gayet yürüyebiliyordu mesela veterinerden kaçıyordu aşı olmamak için. :D Evde de tuvaletine ben götürüp işettirip geri yatağına taşıyordum yatalak gibi. Asla yürümüyordu.
Valla benimkide öyle koşan hoplayan kedi durgun oldu uyudu sürekli falan sonra götürdüm veterinerden kaçacak delik aradı :D tatlı ama ya

NespaY

80+ Silver
Kedimin ayaği kırıldı galiba kapının arasına sıkıştı ama üstüne temkinli bir şekilde basıyor ama otururken falan ayağını hareket ettirmiyor yani havada tutuyor ne yapmam lazım incinmiş olabilir mi?
Evet doğru geldin burası Veteriner forumu.

Ellsy

80+ Bronze
Elimde uyuyo kakenskdnskmdw
20230717_222929.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,444
Üyeler
165,824
Son üye