Neler Yeni

Galiba sınıfta kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Kılıç
Devamsızlığım 13.5 gündü.Bugün babam okula geldi devamsızlığı sildirmek için ve idare devamsızlık yapıldıktan sonra en geç 5 gün içinde gelmelisiniz yoksa silinmez dedi ve sadece 1.5 gün sildi ama hala devamsızlığım 10 günden fazla ben ne yapacağım başka bir yolu var mı?

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Devamsızlığım 13.5 gündü.Bugün babam okula geldi devamsızlığı sildirmek için ve idare devamsızlık yapıldıktan sonra en geç 5 gün içinde gelmelisiniz yoksa silinmez dedi ve sadece 1.5 gün sildi ama hala devamsızlığım 10 günden fazla ben ne yapacağım başka
Yapabiliyorsanız rapor almanızı tavsiye ederim geçmişe dönük doktorlara söylerseniz kaldığınızı falan belki acıyıp verebilirler sizde evde kalmış rapor getirmemişim vs dersiniz ama doktorların insafına kalmış

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
Lisede devamsızlık hakkı 14 gün değil miydi? Güncelleme mi geldi ne oldu.
Benim bildiğim eski sisteme göre 14 günü geçmez ise bir sorun olmuyordu.

şahin doğan

80+ Platinum
keyfine göre okula gitmeyip sonra burda konu açmak boş hastaysanda rapor alsaydın

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Yapabiliyorsanız rapor almanızı tavsiye ederim geçmişe dönük doktorlara söylerseniz kaldığınızı falan belki acıyıp verebilirler sizde evde kalmış rapor getirmemişim vs dersiniz ama doktorların insafına kalmış
Yani bu şekilde olabilir, tanıdık bir doktorla halledebilirsin belki mantıklı fakat, bence korkmana gerek yok çünkü 2. döneme başlamadın bile 2. dönem sildirirsin ve 2. dönem sonunda 10 gün devamsızlığa ulaşmazsın 1. dönem sadece devamsızlıktan takıldın olarak görünür. Lise son sınıfa gidiyorum 1 sene de kaldım ben lise 1. sınıfta, bu dönem çeyreğine kadar devamsızlıkları sildirmeyi unutmuşum okul açıldı okula bi geldim bana diyorlar devamsızlığını sildir kalmışsın falan :D

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
Abartmıyorum 43 gün devamsızlık yaptım çok kafaya taktım o dönemler ama saygılı bir öğrenciydim dersler kötüydü ama önemli olan saygı hocalara kalmış

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak

DoğukanYzc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Doğukan
Devamsızlığım 13.5 gündü.Bugün babam okula geldi devamsızlığı sildirmek için ve idare devamsızlık yapıldıktan sonra en geç 5 gün içinde gelmelisiniz yoksa silinmez dedi ve sadece 1.5 gün sildi ama hala devamsızlığım 10 günden fazla ben ne yapacağım başka bir yolu var mı?
Kalmışsınız geçmiş olsun. Eğer 12.sınıfsanız açık liseye de geçebilirsiniz veya doktordan rapor almayı deneyin.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Abartmıyorum 43 gün devamsızlık yaptım çok kafaya taktım o dönemler ama saygılı bir öğrenciydim dersler kötüydü ama önemli olan saygı hocalara kalmış
2 - 3 gün gitmişsiniz zaten saygısızlık yapsanızda belli olmazdı. Ayrıca ortaokulda kalma yok.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
Yani kardeşim olan olmuşta niye devamsızlığını kontrol etmiyorsun ?
yapacağın şey doktora gidip devamsızlık yaptığın günlere rapor almak vermezse büyük ... :(

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Paşa gönlünüze göre evde yatmadan önce düşünseydiniz derler adama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Kılıç
sorun yok arkadaşlar doktor akrabalarla hallettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler