Devamsızlıklarım e-okula girilmiyor

leqraw

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
604
9 gün devamsızlığım var normalde devamsızlıklar yazılıyordu ama önceki hafta perşembe ve cuma gitmedim okula e-okula girmemişler. Son hafta girmeyeceğiz diye kendileri dedi zaten de benim o yaptığım 2 devamsızlık girilmedi o içime dert oldu. Son anda girme imkanları var mı? Aynı gün girilmesi lazım değil miydi ya son anda 2 gün devamsızlığı girerlerse sınıfta kalıyorum

Bazı akıllı arkadaşlar sorumlu kaldığı için sayılmıyor. Okulda kelebek olduğu için yoklamada yok yazılabilir diye almıyorlar

Müdürle-Müdür yardımcısıyla aran iyiyse devamsızlık yazcaksa bile yazmaz.

Girmezler. Girecek olsalar o gün girerlerdi onu. Ben de Cuma günü öğlen gitmemiştim, onu da hala girmemişler.

bebde 1 haftalık tatiller ve sömestırdan önce 2 gün filan girmemiştim perşembe cuma falan onları girmemişler bi keyfi olarak gelmemiştim tek onu girmişler

Bazı akıllı arkadaşlar sorumlu kaldığı için sayılmıyor. Okulda kelebek olduğu için yoklamada yok yazılabilir diye almıyorlar
Demek istediğini anlayamadım ama ortalamam 50 üstü sınıfta kalmıyorum özürsüz devamsızlığım 9 gün özürlü 4.5 gün yani yoktan yere sınıfta kalmayayım son anda falan girerlerse

Demek istediğini anlayamadım ama ortalamam 50 üstü sınıfta kalmıyorum özürsüz devamsızlığım 9 gün özürlü 4.5 gün yani yoktan yere sınıfta kalmayayım son anda falan girerlerse
Çarşambaya kadar girmezlerse daha giremezler kapanıyr perşembe

Geri