Ricciardo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,905
- İsim
- Mehmet
Arkadaşlar geçen ayın 20'si idi yanlış olmazsam, GAME+ Premium üyelik satın aldım. 3 aylık satın almak isterdim ancak okul durumlarından dolayı vaktim olmayacak zamana üyelik almak istemedim ve tek aylık üyelik alıp, bir ay dolmadan iptal ettim ve tabii ki her üyelik sistemindeki gibi bu ay dolana kadar hesabım premium kalacak. Beni şaşırtan sürpriz bu sabah bana 50TL lik Steam cüzdan kodu hediye etmeleri oldu, 75TL verdiğim hizmetten 50TL lik hediye bence çok güzel oldu
Başka kimlere geldi bilemiyorum, üyelik iptalinden dolayı bir sistemde tutma hareketi mi yoksa herkese üyeliğin belli zamanında gelen bir şey mi bilemiyorum ama iki türlü de çok güzel bir hareket. 50TL ile indirimden 2-3 ekstra oyun alarak GeForce Now'ın tadını daha iyi çıkarabilirsiniz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum bu hediyelerinden ötürü
Başka kimlere geldi bilemiyorum, üyelik iptalinden dolayı bir sistemde tutma hareketi mi yoksa herkese üyeliğin belli zamanında gelen bir şey mi bilemiyorum ama iki türlü de çok güzel bir hareket. 50TL ile indirimden 2-3 ekstra oyun alarak GeForce Now'ın tadını daha iyi çıkarabilirsiniz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum bu hediyelerinden ötürü