Neler Yeni

Game+ alınır mı? sizce

Alinir/alinmaz

• Alınır

Oylar: 17 70.8%
  • Alınmaz

Oylar: 7 29.2%

• Oy kullanan toplam üye
    24

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
75/8 lik internetim var 16 Ping PC baya kötü yaz tatilinde oynamak için 3 aylık paketi almayı düşünüyorum sizce Alınır mı?.

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
75mbit internetiniz varsa gözünüz kapalı alın sonuna kadar kullanırsınız

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
75mbit internetiniz varsa gözünüz kapalı alın sonuna kadar kullanırsınız
benimde 70mbps internetim var fakat çok pikselleniyor oyunlarda ayarları falan hep yapılı olmasına rağmen türknet vdsl kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gta 5 yüklemenin bir yolu varmı?
gfn da gta 5 yok yükleyemezsin de anlaşma gelir belki bir gün umarım

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benimde 70mbps internetim var fakat çok pikselleniyor oyunlarda ayarları falan hep yapılı olmasına rağmen türknet vdsl kullanıyorum
Bendede türknet var da piksellesme arka planda bişi upload veya download yaptığımda oluyor sadece.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Bendede türknet var da piksellesme arka planda bişi upload veya download yaptığımda oluyor sadece.
valla neden olduğunu çözsem alırdım ben cities skylines-witcher 3 ve r6 oynadım hepside piksellendi indirme falan hiç bişi de yapmıyordu.
ama ilk çıktığında avrupa sunucusunda oynarken çok rahat şekilde r6 oynayabiliyordum witcher 3 ozamanda piksel piksel di
belki benim oturduğum binanın internet kablo kalitesindendir illa sende de olcak diye bişi yok sonuçta

supr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Omer Kara
Ben 1 aya kadar 35mbit internet ile kullanıyordum. Geçen hafta yükselteyim dedim ve 50mbit türknet kullanıyorum şu anda. 20-25 arası sabitledim çünkü evde bende başka kullanan kişiler var ve sürekli bilgisayar ve telefon başındalar. Evde akşamları netflix vs. de kullanılıyor. Şu ana kadar eskisine göre daha az drop yaşıyorum. Yükleme gibi vs. şeyler olursa. Geçen gün twitch yayını yapayım dedim ve hatta pikselleşmeden o bile oldu. Demek istediğim şey ise şu sırf internetiniz 35-50-75-10 gibi rakamları görüyor diye max'da kullanacak değilsiniz. İnternette ne zaman drop olacağı belli olmuyor. Bence max 20-25-30 gibi rakamlar gayet iyi ve sıkıntı çıkartmıyor. İstanbul serverı açıldığında çok daha iyi olacaktır kesinlikle.

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Hocam bence mantıksız ya her ay 60 tl vermek yerine her gün belirli saat nete gidip oynamak daha hoşuma gider benim açıkça

Top Bottom