DoğuamaBatı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,288
75/8 lik internetim var 16 Ping PC baya kötü yaz tatilinde oynamak için 3 aylık paketi almayı düşünüyorum sizce Alınır mı?.
Gta 5 olsa dadindan yenmezdi a witcher ve ets 2 yeter .d75mbit internetiniz varsa gözünüz kapalı alın sonuna kadar kullanırsınız
Yks den sonra alacam büyük ihtimalleBence almalısın.
Gta 5 yüklemenin bir yolu varmı?Senin yerinde olsam tereddüt etmeden alırdım.
benimde 70mbps internetim var fakat çok pikselleniyor oyunlarda ayarları falan hep yapılı olmasına rağmen türknet vdsl kullanıyorum75mbit internetiniz varsa gözünüz kapalı alın sonuna kadar kullanırsınız
gfn da gta 5 yok yükleyemezsin de anlaşma gelir belki bir gün umarımGta 5 yüklemenin bir yolu varmı?
Bendede türknet var da piksellesme arka planda bişi upload veya download yaptığımda oluyor sadece.benimde 70mbps internetim var fakat çok pikselleniyor oyunlarda ayarları falan hep yapılı olmasına rağmen türknet vdsl kullanıyorum
valla neden olduğunu çözsem alırdım ben cities skylines-witcher 3 ve r6 oynadım hepside piksellendi indirme falan hiç bişi de yapmıyordu.Bendede türknet var da piksellesme arka planda bişi upload veya download yaptığımda oluyor sadece.
Bence alınabilir pc ye göre baya karlı75/8 lik internetim var 16 Ping PC baya kötü yaz tatilinde oynamak için 3 aylık paketi almayı düşünüyorum sizce Alınır mı?.