Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Game Garaj Hero A5 RTX 3060 R5 5500 Hazır Sistem 13079 TL🔥

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Furkan
Ahora A5 sistemin stok bitince adı değişip bu sistem yapılmış ...

-Sistemi R5 5600+3060 Tİ yapınca 15697 TL oluyor.
-32GB Ripjaws Ram +679 TL fark ile yapılabiliyor.
-XPG Spectrix D41 RGB 16GB RAM +29 TL Fark ile yapılabiliyor. (RGB si bence çok hoş duruyor)
-RX 6750 XT R5 5600 yapınca 17864 TL oluyor.
hocam sistem uzun süredir vardı

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Dostum 2016 da aldığım bilgisayar anakartından bahsediyorum. O dönem giriş seviyesi değil de orta üst segment anakart alsaydım, m2 takabileceğim bir anakarta sahip olabilirdim. Yakınmak kelimesini de anlamsız buluyorum. Kaç kişi m2 ssd alabiliyordu o tarihlerde? Herkes 2,5" ssd kullanıyordu. Anlatmaya çalıştığımı anlayamamışsın. Tekrar edeyim;

SİSTEMİNİZİ ALIRKEN, LÜTFEN UPGRADE YAPABİLECEK ÜRÜNLER SEÇİN. ANAKARTINIZI GELECEĞE YÖNELİK ALIN.LAF MECLİSTEN DIŞARI, DAHA SONRA SİZİN DEYİMİNİZLE YAKINIRSINIZ!!!
2016 yılında alınmış bir sistem için alınmış bir anakarta artık m.2 takılmasını beklemek biraz fazla bence... 7 yıllık bi anakart o dönem için m.2 destekleyen anakart da yoktu diye biliyorum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biostarı bilmeyen bı eleman boş yapıyor yine
Oh hocam Allah razı olsun sizi yardım edin diye etiketleyecektim az daha

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
O sistemler o zamandı şu an 3060 sistemler 14-14,5k fiyatlarda ve bu sistem gayet ucuz... 13K fiyatlı sistem paylaşıyorum 18K ya 3080 çıktı diyorsun kafan mı güzel Allah aşkına?
:D? okuduğunu anlamada sıkıntın mı var senin kardesim 3080li sistemi örnek verme sebebim 3080 fiyatına adamlar full sistem çıkarıyor demekki olabiliyor değil mi? sana böyle hersey detaylı şekilde anlatılması gerekiyorsa üzüldüm çevrendekilere bir tık ayrıca bu fiyat 3060 için yük sek bundan daha düşükler 3060lar çıkıcaktır buna bu kadar para vermek saçmalıktan başka bir şey değil bu benim fikrim burada öznel birşeyden bahsediyoruz sabaha kadar konuşulsada sonuç çıkmaz sistemler çıkasıya kadar

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Furkan
:D? okuduğunu anlamada sıkıntın mı var senin kardesim 3080li sistemi örnek verme sebebim 3080 fiyatına adamlar full sistem çıkarıyor demekki olabiliyor değil mi? sana böyle hersey detaylı şekilde anlatılması gerekiyorsa üzüldüm çevrendekilere bir tık ayrıca bu fiyat 3060 için yük sek bundan daha düşükler 3060lar çıkıcaktır buna bu kadar para vermek saçmalıktan başka bir şey değil bu benim fikrim burada öznel birşeyden bahsediyoruz sabaha kadar konuşulsada sonuç çıkmaz sistemler çıkasıya kadar
hocam o sistemin 50 stoğu vardı + mağaza ürünüydü herkes alamadı yani

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Biostarı bilmeyen bı eleman boş yapıyor yine
playstation 2 fanboyu olarak kafa yapında çok geride kalmış biostarı alır kullanırsında sıkıntı yaşadığın zamanda oturur ağlarsın ayrıca hepsinin içindeki donanım aynı burdaki olay marka değil destek ve verdiği güven XD

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Furkan
bu arada sisteme alacaklara sesleniyorum bütçeniz varsa ekran kartını 3060ti yapıp işlemciyi 5600 yapın

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
aykuttt
2016 yılında alınmış bir sistem için alınmış bir anakarta artık m.2 takılmasını beklemek biraz fazla bence... 7 yıllık bi anakart o dönem için m.2 destekleyen anakart da yoktu diye biliyorum...

Oh hocam Allah razı olsun sizi yardım edin diye etiketleyecektim az daha
Sürekli muhalefet ediyorsun ama 8 yıllık konularda mevcut m2 ssdler. Bilgisayarına takanlar, test edenler mevcut. Vatan bilgisayarda satışları var. daha fazla uzatmak istemiyorum. Konu başka yerlere gidiyor. Herkese atarlı cevaplar veriyorsun. Tavrın hiç hoş değil. Konuşmalarımıza dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Uygunsuz davranış
PCH Bir kereliğine 18999 TL ye 3080 sistem yaptı ve sadece bunu örnek vererek konuşuyorsunuz o sistem itopyanın yeni mağazasının açılışına özel bir sistemdi ve pc bileşeni fiyatları feci şekilde düşmediği sürece bir daha öyle bir sistem çıkmaz çıkamaz...

Bu forumun yaş ortalamasını bağzen merak ediyorum... Kimse ile mantık ve saygı çerçevesinde tartışılmıyor... Gelmiş bana dolaylı yoldan kafadan sakat falan diyon... Ulan g*rizekalı bir şeyden anlıyormuş gibi böyle konunun en iyisi,uzmanı gibi kendince konuşuyorsun kendi dünyanda laf falan sokuyon... Hadi burası bir forum ve bu forumun çoğu senin gibi kendini dünyayı çözdüğünü düşünene bir halttan haberi olmayan ergenlerle dolu böyle DC'de falan böyle saçmalasan herkese "kafadan sakatsın" falan desen adam sana ayar olacak evine canlı bomba ihbarı yapacak haberin yok...

O yüzden git bir halt bilmediğin konu hakkında yorum yapma hadi kardeşim hadi...

Sürekli muhalefet ediyorsun ama 8 yıllık konularda mevcut m2 ssdler. Bilgisayarına takanlar, test edenler mevcut. Vatan bilgisayarda satışları var. daha fazla uzatmak istemiyorum. Konu başka yerlere gidiyor. Herkese atarlı cevaplar veriyorsun. Tavrın hiç hoş değil. Konuşmalarımıza dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum.
Ben mi atarlıyım knk? adam biraz yukarıda bir halttan haberi olmayıp bana kafadan sakat falan diyo ben atarlı oluyom...

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
hocam o sistemin 50 stoğu vardı + mağaza ürünüydü herkes alamadı yani
hocam doğru söylüyorsunuz ama çok değil biraz geriye gidip araştırma yaparsanız 3060lı sisttemlerin ne fiyattan satıldığını görürsünüz

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Furkan
hocam doğru söylüyorsunuz ama çok değil biraz geriye gidip araştırma yaparsanız 3060lı sisttemlerin ne fiyattan satıldığını görürsünüz
hocam neden geriye gidiyorsunuz ? geçmişdeki fiyatlarlala mı alıyoruz işlemciyi ekran kartını vs. bize şuanki fiyat önemli ve en iyi sistem şuanlık budur bu fiyatta

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
aykuttt
PCH Bir kereliğine 18999 TL ye 3080 sistem yaptı ve sadece bunu örnek vererek konuşuyorsunuz o sistem itopyanın yeni mağazasının açılışına özel bir sistemdi ve pc bileşeni fiyatları feci şekilde düşmediği sürece bir daha öyle bir sistem çıkmaz çıkamaz...

Bu forumun yaş ortalamasını bağzen merak ediyorum... Kimse ile mantık ve saygı çerçevesinde tartışılmıyor... Gelmiş bana dolaylı yoldan kafadan sakat falan diyon... Ulan g*rizekalı bir şeyden anlıyormuş gibi böyle konunun en iyisi,uzmanı gibi kendince konuşuyorsun kendi dünyanda laf falan sokuyon... Hadi burası bir forum ve bu forumun çoğu senin gibi kendini dünyayı çözdüğünü düşünene bir halttan haberi olmayan ergenlerle dolu böyle DC'de falan böyle saçmalasan herkese "kafadan sakatsın" falan desen adam sana ayar olacak evine canlı bomba ihbarı yapacak haberin yok...

O yüzden git bir halt bilmediğin konu hakkında yorum yapma hadi kardeşim hadi...

Ben mi atarlıyım knk? adam biraz yukarıda bir halttan haberi olmayıp bana kafadan sakat falan diyo ben atarlı oluyom...
Forumda yeniyim, hiç kimseyi tanımıyorum. Ama cümlelerin çok sert. Ne bileyim belki bana agresif geldi. Yoksa kişisel bi sıkıntım yok sizinle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,190
Üyeler
161,967
Son üye
bencross
Top Bottom