Yardım Game Garaj Laptop Msı Afterburner Saçma Değerler Yardım

Yeni işlemci ekran kartı vb. Olduğundan afterburner olabilir.Beta sürüm varsa onu indirip dene bir

Yeni işlemci ekran kartı vb. Olduğundan afterburner olabilir.Beta sürüm varsa onu indirip dene bir
Alakalı değil bilmiyorum metin2 oynuyorum biliyor musunuz bilmiyorum. Phebia2 serverını oynuyorum bu laptopta oynadığımda client donuyor sonra ekran donuyor ve sonra ekran geldiğinde oyun gidiyor. Bir kaç saat valorant oynadık arkadaşla bi donma vs rastlamadım. Aynı sunucuyu farklı laptopta da oynuyorum tabi 10 senelik bir laptop onda problem yaşamıyorum. Bunuda belirtmek istedim. Yapmam gereken testler vs varsa lütfen yardımcı olun. Bir problem varsa biran önce sıfır değişim talebi açacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve afterburner 4.6.6 Final versiyon var sadece beta versiyon vs yayınlanmamış. Relase Oct 2025

OCCT stess testlerini dene bir birde hwinfo64 indirip baksana değerlere.

OCCT stess testlerini dene bir birde hwinfo64 indirip baksana değerlere.
OCCT testi yapacaktık kuzenim bi ram testi yapalım dedi. Windows üzerinden yapılan ram testini yaptık bir sorun çıkmadı. Windows bellek tanılama yani çalıştırdım sonuçlara da baktım sorun çıkmadı. OCCT nasıl bir modda çalıştırayım kral. Power modda sadece harici ekran kartınımı dahil ediyim yoksa tüm kartlar mı aktif ediyim. Nasıl bir senaryo da açayım 5 dakikalık bir occt testi videosu çekerim gerekli ayrıntıları benimle paylaşırsan

Vallaha zamanın varsa hepsini yapnaya çalış. Video değilse değerleri fotoğraf olarak paylaşsan okuyanlarda yorum yapar

Vallaha zamanın varsa hepsini yapnaya çalış. Video değilse değerleri fotoğraf olarak paylaşsan okuyanlarda yorum yapar
OCCT kullanmayı bilmiyorum sol sekmedeki cpu + ram cpu linpack vs bunların ayarlarını değiştirmeden tek tek 5er dakka çalıştırıp fotoğraf mı atıyım

Birde bir şey sorayım yalnız ekran kartı mı seçili kullanıyorsun?

Öyle ise otomatik seçiliyken denediğindede oluyor mu aynı sorun?

Öyle ise otomatik seçiliyken denediğindede oluyor mu aynı sorun?
Ekran kartı ile ilgili bir özellik ben seçmedim. Dahili ekran kartı kullanılıyordur düşük güçte yüksek güçlerde harici ekran kartı devreye giriyordur. Mesela metin2 de yaşadığım sorundan bahsettim metin2 ekran kartından çok işlemci kullanan bir oyun.

Öyle olabilirde oyunlarda ekran kartını değiştiriyor benzer sorun bende olmuştu. Sadece nvidia seçtiğimde sorun yaşamıyordum.

Yazılımdan kaynaklı bazen karar veremiyor.

Öyle olabilirde oyunlarda ekran kartını değiştiriyor benzer sorun bende olmuştu. Sadece nvidia seçtiğimde sorun yaşamıyordum.
Ama o video çekerken sadece afterburner çalışıyordu. Ben fark ettiğim için sormak istedim. Benim şuan derdim bilgisayarda bir problem var mı yok mu bunu bilmek. OCCT için kısaca anlatır mısınız hangi sekmede hangi ayarlarda kaç dakika çalıştırıp fotoğraf atıyım size

Okudum kral Cpu+ram Cpu Linpack Memory tek tek test edin diyor. Memory sonrası için direk combined modda açarsanız hepsini test etmiş olursunuz diyor. 3d adaptive vram için falan diyor muhtemelen. Burda uzun süren cpu+ram bunu 1 saat çalıştırın diyor. Diğerleri için bir süre belirtmemiş. Nasıl ilerleyelim.

Geri