MSI Katana 17 B13VGK-1030XTR - Game Garaj Slayer R9TS2-5070 C1 Karşılaştırması - Epey
Epey - MSI Katana 17 B13VGK-1030XTR - Game Garaj Slayer R9TS2-5070 C1 özellik ve fiyat karşılaştırması
GameGaraj'ın dizüstü bilgisayarlarını kaliteli bir üretici TongFang üretiyor. Bu modelin soğutması gayet iyi ve MSI'ı vb. darmaduman ediyor.bu iki leptop arasında kaldım yardım edermisiniz game garaj daha iyi gibi ama sıcaklık proplemi olabilirmi ve güvenilir mi? uzun yıllar gidermiMSI Katana 17 B13VGK-1030XTR - Game Garaj Slayer R9TS2-5070 C1 Karşılaştırması - Epey
Epey - MSI Katana 17 B13VGK-1030XTR - Game Garaj Slayer R9TS2-5070 C1 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
yani amacım uzun süre kullanmak game garaj o konuda nasıl acabaGameGaraj'ın dizüstü bilgisayarlarını kaliteli bir üretici TongFang üretiyor. Bu modelin soğutması gayet iyi ve MSI'ı vb. darmaduman ediyor.
neden alma dedin onu merak ettimR9t alma diger msi kasalı garajlara bak slayer 5
neden alma dedin onu merak ettim
yukardada birisi alma vs demiş siz neden al dedinizGamegaraj al düşünme
yaw clevo kasami alsin adam boş biri konu acmisGameGaraj R9T laptopun anakart sıcaklığı 93 derece oluyor
Yüksek F/P oranıyla bolca önerilen makinenin ilk günden 93 derecelere çıkması korkutuyor. İlle de GameGaraj diyenlerin Vector klonu olan Slayer 5 modellerine yönelmesini öneririm. Tongfang kasa güven vermiyor. https://www.technopat.net/sosyal/konu/gamegaraj-markasi-nasildir.3845561/...techolay.net
dostum ben kullanıyorum 5060 versiyonunu. anakart 93 derece gören adamda sorunlu cihaz var ben zamanında tüm seçeneklerde ısı testi yapıp forumda paylaştım. istersen sanada atabilirim ısı değerlerimi. ben memnunum cihazdan bu fiyatta en iyisiyukardada birisi alma vs demiş siz neden al dediniz
tongfang kasa temiz urun trnin en iyisiyukardada birisi alma vs demiş siz neden al dediniz
hocam yanlış anlamayadında size ben bu cihazın bu kadar ısınmadığını zamanındada yt videosu atarak gösterdim neden ısrarla insanlara bu konuyu atıyorsunuz?GameGaraj R9T laptopun anakart sıcaklığı 93 derece oluyor
Yüksek F/P oranıyla bolca önerilen makinenin ilk günden 93 derecelere çıkması korkutuyor. İlle de GameGaraj diyenlerin Vector klonu olan Slayer 5 modellerine yönelmesini öneririm. Tongfang kasa güven vermiyor. https://www.technopat.net/sosyal/konu/gamegaraj-markasi-nasildir.3845561/...techolay.net