Neler Yeni

Game garaj nasildir

Iyi forumlar dostlar internetten ve birçok yerden gördüğüm game garaj firması var ve ben burdan sistem toplamayı düşünüyorum fakat ne derece güvenilir kaç günde kargo gelir ve müşteri hizmetleri nasıldır?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Iyi forumlar dostlar internetten ve birçok yerden gördüğüm game garaj firması var ve ben burdan sistem toplamayı düşünüyorum fakat ne derece güvenilir kaç günde kargo gelir ve müşteri hizmetleri nasıldır?
Sistemimi onlardan aldım, son derece güvenilirler, kargoları incehesap itopyaya göre çok daha hızlı onlar 2 haftada gönderirken game garaj 2 3 günde gönderiyor. Müşteri hizmetleri de gayet ilgili.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güvenilir.Ben aldığım gün kargoya verilmişti.Genelde maksimum 2-3 günde veriyorlar kargoya.Müşteri hizmetleri de satış öncesi de sonrası da ilgili.

Ubydlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ubeydullah
valla 2.el hyperX cloud 2 aldım, gamegarajdan alınmıştı garanti belgesi kayıp fatura belgesi kayıp sadece satın alındığına dair fatura bilgisine karşı garanti yapacaklarını söylediler. Bu bile çok büyük bir şey bence.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
valla 2.el hyperX cloud 2 aldım gamegarajdan alınmıştı garanti belgesi kayıp fatura belgesi kayıp sadece satın alındığına dair fatura bilgisine karşı garanti yapacaklarını söylediler. Bu bile çok büyük bir şey bence.
Bayağı ilgililer bu yönden, müşteri hizmetleri diğer firmalar gibi ilgisiz değil.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Güvenilir site alabilirsin

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
En son Ryzen 5 1600 12nm alan bazı kişilere 14nm gönderen ve tercih etmeyeceğim sitedir.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,378
İsim
Kaan
Sistemimi onlardan aldım, son derece güvenilirler, kargoları incehesap itopyaya göre çok daha hızlı onlar 2 haftada gönderirken game garaj 2 3 günde gönderiyor. Müşteri hizmetleri de gayet ilgili.
efe sana bişi sorcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

En son Ryzen 5 1600 12nm alan bazı kişilere 14nm gönderen ve tercih etmeyeceğim sitedir.
bence o bir hataydı yinede ben tercih ederim sadece 16gb ram alınacaksa kendi sitesinden aynı ramı almak daha ucuza geliyor bu da bir taktik diyeyim :9

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
efe sana bişi sorcam

bence o bir hataydı yinede ben tercih ederim sadece 16gb ram alınacaksa kendi sitesinden aynı ramı almak daha ucuza geliyor bu da bir taktik diyeyim :9
Hata olması hiç bir şeyi değiştirmez.
Yapılan büyük bir ayıptır.
12nm aldığını sanıp hiç öğrenmeyenler ne olacak?
Farkında olmayan insanlara koydular tabi miss.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
efe sana bişi sorcam

Sor bakam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,508
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom