Neler Yeni

Game Garaj Rtx3060 sistemi güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Gören
Bir süredir 15k bandında sistemler bakıyorum ve bu gün game garajda 14.5k'ya satılan bu sistemi gördüm.Fakat güç kaynağının ve ekran kartının markası beni biraz düşündürdü.Ve bu konularda pek deneyimli olmadığım için sizlere sormak istedim. Ekran kartına , güç kaynağına ve game garaj sitesine güvenebilir miyim? Siz olsanız bu sistemi alır mıydınız?

Screenshot_3.png
Screenshot_1.png

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Psuyu gamegaraj kendisi üretiyor diye biliyorum.Her sistemde psu gamegaraj var.Ekran kartı bilinen bir marka.Ama ben olsam bu sistemi almam. 11.5K ya 11400+msi armor 6600 8gb sistem çıkmıştı.Bence kampanya kovala

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Gören
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psuyu gamegaraj kendisi üretiyor diye biliyorum.Her sistemde psu gamegaraj var.Ekran kartı bilinen bir marka.Ama ben olsam bu sistemi almam. 11.5K ya 11400+msi armor 6600 8gb sistem çıkmıştı.Bence kampanya kovala
Son birkaç gündür bakınıyorum fakat o seviyede bi sisteme o fiyata hiç denk gelmedim.Bu kampanya kovalama işi için bir tavsiyen var mı acaba

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Son birkaç gündür bakınıyorum fakat o seviyede bi sisteme o fiyata hiç denk gelmedim.Bu kampanya kovalama işi için bir tavsiyen var mı acaba
Donanım arşiv ve diğer kanallar sistemler çıkarıyor veya siteler kendi sistemlerini çıkarıyor daha iyi fiyata daha iyi sistem bulabilirsin.Bana sorarsan 14 15K bütçelere inno,biostar vs marka almam ben daha iyi markalara bakarım o yüzden kampanya beklemeni tavsiye ederim.Ama iş sende bitiyor kafana yatarsa al

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Gören
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanım arşiv ve diğer kanallar sistemler çıkarıyor veya siteler kendi sistemlerini çıkarıyor daha iyi fiyata daha iyi sistem bulabilirsin.Bana sorarsan 14 15K bütçelere inno,biostar vs marka almam ben daha iyi markalara bakarım o yüzden kampanya beklemeni tavsiye ederim.Ama iş sende bitiyor kafana yatarsa al
tavsiye için teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Salu

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
İnno3d gibi markalar da gayet iyidir onları boşver ama gamegarajın psusu kasası falan sıkıntı başka sitelerden bilindik marka kovala

Top Bottom