Neler Yeni

Game Garaj ve Marka Laptopları İçin Deneyimlerim

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
Bütçe
10.750
Herkese merhabalar,uzun bi araştırma sonrasında ve epeyce marka ve model araştırması fikir değiştirmesi ardından Laptop’u sipariş ettim.Bu konu sizler için çok gerekli mi pek emin değilim fakat hem deneyimlerimi hem de benim gibi Game Garaj hakkında bilgi sahibi edinmek isteyenler için deneyimlerimi sırasıyla aktarmak istiyorum.Forumlarda veya kişilerde Game Garaj hakkında pek bilgi sahibi olan yok.Ben kendi bileğilerimi aktarayım kısacası;
MSİ altyapısı ile birlikte laptopları MSİ fabrikasında üretiliyor. Yaklaşık 1 yıldır piyasaya girmeye çalışıyor ve giriyor gibi gözüküyor. Emsallerine göre min. 1000-2000₺ daha düşük fiyattan hem masaüstü hem laptop satışı yapıyor gibi (gözüküyor).
Şikayetvar,forumlar ve YouTube üzerinde kullanıcılardan neredeyse hiç olumsuz yorum görmedim.Bunlar benim araştırmalarım sonucu elde ettiğim bilgiler.

Sipariş ettiğim cihaz: https://www.trendyol.com/game-garaj...rchantId=124551&filterOverPriceListings=false

Ayrıyeten cihazı öneren @Flamesa 'ya çok teşekkürler tavsiyelerinden ötürü..

Deneyimlerim olarak ise;
-13.10.2021 14:40’da sipariş verdim,14:42’de kargoya verildi ürün direkt olarak.Evet 2 dakika içerisinde kargo girişini yapmışlar siparişin. Şuan yolda bekliyorum gelmesini geri kalanı aktaracağım.
-14.10.2021’de elime ulaştı cihaz.Paketleme gayet iyi ve kargo oldukça hızlıydı.
-Kasa kalitesi ve kullanış olarak benim epey hoşuma gitti,çok aşırı inceleme ve test yapamadım.

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
ne?

are you sure?
He didnt doubt you ma boi calm downnn :D
Herkese merhabalar,uzun bi araştırma sonrasında ve epeyce marka ve model araştırması fikir değiştirmesi ardından Laptop’u sipariş ettim.Bu konu sizler için çok gerekli mi pek emin değilim fakat hem deneyimlerimi hem de benim gibi Game Garaj hakkında bilgi sahibi edinmek isteyenler için deneyimlerimi sırasıyla aktarmak istiyorum.Forumlarda veya kişilerde Game Garaj hakkında pek bilgi sahibi olan yok.Ben kendi bileğilerimi aktarayım kısacası;
MSİ altyapısı ile birlikte laptopları MSİ fabrikasında üretiliyor. Yaklaşık 1 yıldır piyasaya girmeye çalışıyor ve giriyor gibi gözüküyor. Emsallerine göre min. 1000-2000₺ daha düşük fiyattan hem masaüstü hem laptop satışı yapıyor gibi (gözüküyor).
Şikayetvar,forumlar ve YouTube üzerinde kullanıcılardan neredeyse hiç olumsuz yorum görmedim.Bunlar benim araştırmalarım sonucu elde ettiğim bilgiler.

Sipariş ettiğim cihaz: https://www.trendyol.com/game-garaj...rchantId=124551&filterOverPriceListings=false

Deneyimlerim olarak ise;
-13.10.2021 14:40’da sipariş verdim,14:42’de kargoya verildi ürün direkt olarak.Evet 2 dakika içerisinde kargo girişini yapmışlar siparişin. Şuan yolda bekliyorum gelmesini geri kalanı aktaracağım.
Fena bir karar değil , ne için kullanacaksınız?

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hayırlı olsun, konuyu takibe aldım. Tecrübelerini merakla bekliyorum.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Hep merak ettıgım markadır takıpteyım.Kutu acılısı bıle cekebılırsın ızlerım :D

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
beni niye etiketlemediniz? Görsem bilgi verirdim ben zaten 😀
Hocam sizde bilgilerinizi yazın. Çevremde game garaj marka kullanan hiç yok. Bende merak ediyorum ürünlerini.

Techno08

80+ Gold
Hocam sizde bilgilerinizi yazın. Çevremde game garaj marka kullanan hiç yok. Bende merak ediyorum ürünlerini.

arkadaş söylemiş zaten hocam. Kasaları gibi fanlar ve fan boruları gibi bazı parçaları da msi’dan alıyorlar. Msi’dan ucuz olmasının sebebi anakart, msi çoğu laptopunda kendi anakartını kullanırken gamegaraj intel anakart kullanıyor ondan dolayı da msi’a göre daha uygun fiyatlı cihazları

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Siz yeterli araştırmamissiniz galiba. Ben aylar önce araştırdığımda bile çeşit çeşit konular görmüştüm.

@Techno08 hocam fırsatci saticilarimizi atlamayin lütfen. :)

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
Siz yeterli araştırmamissiniz galiba. Ben aylar önce araştırdığımda bile çeşit çeşit konular görmüştüm.

@Techno08 hocam fırsatci saticilarimizi atlamayin lütfen. :)
Elimden geldiğince araştırmaya çalıştım bunları görememiştim,çok güzel anlatıp yazmışlar edinebilinecekleri aktarmışlar..

bdersim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Bedirhan Dersim Tulga
Kargoyu öğleden sonra alacağım.Bakmamı,yapmamı istediğiniz bir şey varsa lütfen yazın.
Bu konularda pek deneyimli biri olduğum söylenemez,bi arkadaşımız kutu açılımı falan demişti onun için söylüyorum detaylı görmek istediğiniz bir durum olabilir.

Top Bottom