Game Garaj Yeni 4000G APU Sistem !

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
Arkadaşlar yeni sistem çıkmış 4350G ile,
Sistem alınır alınmaz tartışılır ben sadece haber veriyorum.
Kendi fikrimi söyleyecek olursam fiyatı bir tık pahalı ancak içinde B550 anakart var 16GB Ram var.
Sizin düşünceleriniz nedir?
(Bu arada işlemci seçeneklerinden Ryzen 3, 5, 7 serisi işlemcilerin 4000G işlemcileri mevcut !)

Arkadaşlar yeni sistem çıkmış 4350G ile,
Sistem alınır alınmaz tartışılır ben sadece haber veriyorum.
Kendi fikrimi söyleyecek olursam fiyatı bir tık pahalı ancak içinde B550 anakart var 16GB Ram var.
Sizin düşünceleriniz nedir?
(Bu arada işlemci seçeneklerinden Ryzen 3, 5, 7 serisi işlemcilerin 4000G işlemcileri mevcut !)
anakart çok kötü

50 li Pro serisi işlemcimi kullanmışlar ? normal kullanıcılara 4300G sunulması gerekir la.

Başka B550 anakart mı kalmadı?
Valla bilmiyorum ama başka yeni sistemlerde gelmiş.
Game garaj pazarını büyütüyor, dolar ve euro da düşse güzel fiyatlardan çok iyi sistemler çıkar inşallah. :)

İşlemci overclock edilmiyor maalesef. Çarpan kilidi kapalı.
Koydukları anakart ise gelmiş geçmiş en boş B550 chipsetli anakart, adamlar RGB ve ARGB girişi bile koymamış, sadece 4 RAM slotu koymuşlar. Ben önermem o anakartı, zaten VRM'i de Allah'a emanet. (PRIME B550M-A VRM testi Hardware Unboxed'ın videosunda var)
Gerçi o anakart da oyuncu anakartı değil, kurumsal gibi. Pek de bir şey beklememek lazım 🤣.

Anakart olmamış ve o kadar para vereceksem 1650S'li sistem alırdım. Önü çok açık ama o işlemcinin ne kadar güçlü olduğunu ve hangi kartları desteklediğini bilmiyoruz.

Anakart hiç hoş olmamış. Ayrıca birazda pahalı.

apu sistem için 4200TL veren de harbiden enayidir . burdan alsın daha iyi
1599907566207.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,836
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri