Neler Yeni

GAME+ Geri Adım Atacak mı?

GAME+ Kullanıcıyı Dinleyecek Mi?

• Evet, fiyatlar iner.

Oylar: 13 20.0%
  • Hayır, fiyatlar inmez.

Oylar: 31 47.7%
  • İneyazacak.

Oylar: 5 7.7%
  • "Evelallah bizde geri vites olmaz"

Oylar: 16 24.6%

• Oy kullanan toplam üye
    65
  • Anket kapatıldı .

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,904
İsim
Mehmet
Arkadaşlar GAME+ fiyatlandırmasını kimse sevmedi, lokal indirme olmadığı gibi malesef lokal bindirme oldu :( Üstüne üstlük Türkiye'den bağlanan kullanıcıların GFN Global hizmetinden ücretli yararlanmasının da engelleneceği duyuruldu ve millet kızgın. İki büyük hata üst üste yapıldı, sizce GAME+ fiyatlandırma konudunda indirime gider mi?

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Arkadaşlar GAME+ fiyatlandırmasını kimse sevmedi, lokal indirme olmadığı gibi malesef lokal bindirme oldu :( Üstüne üstlük Türkiye'den bağlanan kullanıcıların GFN Global hizmetinden ücretli yararlanmasının da engelleneceği duyuruldu ve millet kızgın. İki büyük hata üst üste yapıldı, sizce GAME+ fiyatlandırma konudunda indirime gider mi?
atmak zorunda gibi duruyor bence 75 tl biraz fazla abrtılıyor

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Fiyatı indirmeyecekler. Bilgisayarı olmayan ve oyun oynamak isteyen her kişi almak zorunda. Turkcell'de bunun farkında.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Geri adım attırırız kardeşim nedir ki?
Forumca linç :cool:
Atmalı, yoksa satamaz.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,904
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
atmak zorunda gibi duruyor bence 75 TL biraz fazla abrtılıyor
Bence de fiyatlar çok yüksek ama başından beri bunun farkındaydılar. Geri adım atmamalarından korkuyorum açıkçası.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,904
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı indirmeyecekler. Bilgisayarı olmayan ve oyun oynamak isteyen her kişi almak zorunda. Turkcell'de bunun farkında.
Evet işte bu halkta böyle bir sorun var. Düşene bir tane daha vurmayı seviyorlar, bunu bir de övülecek bir şey gibi görenlerin sayısı çok fazla, marifet sanıyorlar.
Açıkçası 50tl olsaydı alırdım herhalde ama bu fiyatlandırmadan sonra lansmana özel fiyatla da almayacağım, mesele tepkiyi göstermek bence. Umarım dostlarım da aynısını yaparlar, Turkcell'i fiyat indirmek zorunda bırakabiliriz ama sanki hayal görüyorum :D

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bence geri adım atmayacak. Bence fiyat olarak ta bizim ülkemizde taşeron firma kullandığı için zarar da etmeyecek gibi duruyor. Çünkü buraya bir internet yatırımı vs yapmadı onuda türkcell den aldı. Fiyatlar yurt dışına göre yapılandırma ile gelebilirdi ama gelmedi. Zaten o yüzden pahalı. Mesela netfilix yurt dışındaki dolar kuruna göre türkiyede 60 70 tl olması lazımken bizim ülkemize özel yapılandırma ile bu zaman kadar 29 tl ydi. Aynısını beklerdik ama yapmadılar. Bir de aracı firma karlarını koyunca fiyat bu yüzden arttı. Bakalım bekleyip görecez.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Evet işte bu halkta böyle bir sorun var. Düşene bir tane daha vurmayı seviyorlar, bunu bir de övülecek bir şey gibi görenlerin sayısı çok fazla, marifet sanıyorlar.
Açıkçası 50tl olsaydı alırdım herhalde ama bu fiyatlandırmadan sonra lansmana özel fiyatla da almayacağım, mesele tepkiyi göstermek bence. Umarım dostlarım da aynısını yaparlar, Turkcell'i fiyat indirmek zorunda bırakabiliriz ama sanki hayal görüyorum :D
Bu tip durumlarda herkes tek bir ağızdan aynı şeyi söylemesi gerekiyor.
1000 kişi satın alıp, 500 kişi protesto ediyorsa o fiyat değişmez. Tek bir ağız olmamız gerekiyor maalesef.

VorleN

80+ Silver
Çıkmadan önce fiyatının 90 TL yapılması düşünülüyormuş sonrasında 75TL olmuş çok düşeceğini zannetmem güzel bir internetin varsa fiyat makul denebilir 75TL'ye RTX oyun oynuyorsun.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Gidişata bağlı yeterli üye sayısına ulaşırsa geri vites atmazlar
Ama amaçladıkları üye sayısına ulaşamazsa geri vites atarlar

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Çıkmadan önce fiyatının 90 TL yapılması düşünülüyormuş sonrasında 75TL olmuş çok düşeceğini zannetmem güzel bir internetin varsa fiyat makul denebilir 75TL'ye RTX oyun oynuyorsun.
75 TL Game+
1080P doğru düzgün oyun oynamak için gerekli internet ortalama 80-150 TL arası. En düşük 80 diyelim.
Bunun bir de oyunu var tabii. Oyun başına da 150 TL diyelim.
Aylık sadece tek bir oyun oynarsan 305 TL'ye denk geliyor.

75 TL olacaksa yanında oyun kiralama paketi de olmalı. 75 TL pahalı maalesef.

Top Bottom