Kendi emulatörü neden virüs olsun.arkadaşlar indirmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum virüs vardır diye bide walberebytes'de herhalde onu virüs diye algılıyomuş napmamı önerirsiniz
arkadaşlar indirmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum virüs vardır diye bide walberebytes'de herhalde onu virüs diye algılıyomuş napmamı önerirsiniz
İndirebilirsin sıkıntı olmazarkadaşlar indirmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum virüs vardır diye bide walberebytes'de herhalde onu virüs diye algılıyomuş napmamı önerirsiniz
Evet gameloop tencentin kendi emulatörü sorun olmaz.game looop PUBG un kendi emulatör ü mü?
Daha önceden emülatör de trojen çıkaran vardı.arkadaşlar indirmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum virüs vardır diye bide walberebytes'de herhalde onu virüs diye algılıyomuş napmamı önerirsiniz
bak beni korkutma yaDaha önceden emülatör de trojen çıkaran vardı.
o onları otamatik yuklemez mi?virüs yok ama oyun indirdiğin zaman oyun içi paketleri yüklemen lazım yoksa yerden silah vesayre alamassın
Yüklerken beta yükle 90 fps almak içinarkadaşlar indirmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum virüs vardır diye bide walberebytes'de herhalde onu virüs diye algılıyomuş napmamı önerirsiniz