Ajanefe310
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 127
sizce almalı mıyım kararsız kaldım dosyalara erişim geldi tr yama da kurabiliyorum oyunlara artık almayı düşünüyorum sizce alınır mı
30 liraya daha iyisini bulabiliyorsan alma. Var mı öyle bir şey? Yok. O zaman yapıştır Gamepass'i.sizce almalı mıyım kararsız kaldım dosyalara erişim geldi tr yama da kurabiliyorum oyunlara artık almayı düşünüyorum sizce alınır mı
Evetsizce almalı mıyım kararsız kaldım dosyalara erişim geldi tr yama da kurabiliyorum oyunlara artık almayı düşünüyorum sizce alınır mı
3050Sistem iyise bence durma atla!!!!!
Bence tatlı yapıştır3050
5 4500 alıyım mı
meraktan soruyorum güncel olarak game passte olan kaldıramayacağım bir oyun varmıBence tatlı yapıştır![]()
Al death stranding falan da geliyo 23 ağustostasizce almalı mıyım kararsız kaldım dosyalara erişim geldi tr yama da kurabiliyorum oyunlara artık almayı düşünüyorum sizce alınır mı
Valla knk bilmiyorum ben gamepass iptal ettim sistemim kötü diye ama her oyunu kaldırır gibi duruyor bu sistemmeraktan soruyorum güncel olarak game passte olan kaldıramayacağım bir oyun varmı
meraktan soruyorum güncel olarak game passte olan kaldıramayacağım bir oyun varmı
e almalı mıyım kararsız kaldım dosyalara erişim geldi tr yama da kurabiliyorum oyunlara artık almayı düşünüyorum sizce alınır m
al kesinlikle bendede rx6600 i5 11400f var aldım hiç pişman değilim öneririm3050
5 4500 alıyım mı
tr yama kuruluyor değil mial kesinlikle bendede rx6600 i5 11400f var aldım hiç pişman değilim öneririm