Yeni çıkan ve bazı oyunlarda 10 saat diğer oyunları süresiz oynayabilirsiniz.Vatan'dan monitör almıştım bana 3 aylık gamepass kodu verdiler. Şimdi kodu kullanarak üye oldum ama bazı yerlerde ve arkadaşlardan 10 saat oynabiliyorsun diye duydum. Bilen bir kişi yardımcı olursa sevinirim.
hangi oyunlar süresiz bi bilginiz var mı bende aynı durumdayım merak ediyorumYeni çıkan ve bazı oyunlarda 10 saat diğer oyunları süresiz oynayabilirsiniz.
Fifa 10 saat diğerleri sınırsız.Kaptan fifa 21, bf 5, horza horizon hakkında bilgin var mı? Kaç saat oynayabilirim
10 saat oyunları çok bilmiyorum ama çoğunlukla yeni oyunlar 10 saat oluyor Fifa 21 10 saat mesela bir tek onu biliyorum.hangi oyunlar süresiz bi bilginiz var mı bende aynı durumdayım merak ediyorum
minecraft dungeons hala varsa game passte kesin dene.ben oyunu 2 kere falan bitirdim sayılır klavyeyle oynamama rağmen aşırı zevk aldım gamepad varsa sen gamepadle oyna.Vatan'dan monitör almıştım bana 3 aylık gamepass kodu verdiler. Şimdi kodu kullanarak üye oldum ama bazı yerlerde ve arkadaşlardan 10 saat oynabiliyorsun diye duydum. Bilen bir kişi yardımcı olursa sevinirim.
Minecraft çok seven biri değilim şahsen ama baya güzel oyunlar var. Özellikle hikayeli oyunları 3 ayda rahatlıkla bitiririm. Keşke fifada'da 10 saat süre olmasaymış iyiymiş. 4-5 ay sonra zaten fifa 22 çıkacak. Gereksiz bir uygulama benceminecraft dungeons hala varsa game passte kesin dene.ben oyunu 2 kere falan bitirdim sayılır klavyeyle oynamama rağmen aşırı zevk aldım gamepad varsa sen gamepadle oyna.
oyunun normal mc ile çok alakası yok.rpg oyunu gibi düşün dungeona giriyosun silahlar skiller vs kazanıp yaratık kesiyosun sonraki bölüme geçiyosun bölüm sonu bosslar bölüm arası boss lar var bulmacalar var gizli odalar falan var.eve dönünce dükkan var ordan silah satın alıp satabiliyorsun.ayrıca silahların belli yetenekleri var level atlayıp yetenek puanı kasıyorsun bu puanlarla silahlarına zırhlarına falan filan özellik ekleyebiliyosun(mesela 3 farklı özellik veriyor kılıca 1ini seçiyorsun).çok ingilizce bilmene gerek yok benim ingilizcem fena değil çok iyi diyemem ama anladım oyunu olsun hikayeyi olsun ki hikayesi kötü bence uğraşılmamış.Minecraft çok seven biri değilim şahsen ama baya güzel oyunlar var. Özellikle hikayeli oyunları 3 ayda rahatlıkla bitiririm. Keşke fifada'da 10 saat süre olmasaymış iyiymiş. 4-5 ay sonra zaten fifa 22 çıkacak. Gereksiz bir uygulama bence
Fifa 10 saat değil. Ea play'e kalıcı olarak eklendi sınırsız bir şekilde oynayabilirsiniz.Minecraft çok seven biri değilim şahsen ama baya güzel oyunlar var. Özellikle hikayeli oyunları 3 ayda rahatlıkla bitiririm. Keşke fifada'da 10 saat süre olmasaymış iyiymiş. 4-5 ay sonra zaten fifa 22 çıkacak. Gereksiz bir uygulama bence
oyunda sadece kılıç yok mesela mızrak var yavaş vuruyor ama çok vuruyor.2 elle kullanılan silahlar var çeşit çeşit çok hızlı vuruyor ama hasarı mızrak kadar değil gibisindenoyunun normal mc ile çok alakası yok.rpg oyunu gibi düşün dungeona giriyosun silahlar skiller vs kazanıp yaratık kesiyosun sonraki bölüme geçiyosun bölüm sonu bosslar bölüm arası boss lar var bulmacalar var gizli odalar falan var.eve dönünce dükkan var ordan silah satın alıp satabiliyorsun.ayrıca silahların belli yetenekleri var level atlayıp yetenek puanı kasıyorsun bu puanlarla silahlarına özellik ekleyebiliyosun(mesela 3 farklı özellik veriyor kılıca 1ini seçiyorsun).çok ingilizce bilmene gerek yok benim ingilizcem fena değil çok iyi diyemem ama anladım oyunu olsun hikayeyi olsun ki hikayesi kötü bence uğraşılmamış.
Anladım. Kaptan teşekkür ettim, aklımda yazdım bir kenara. Şuan indirmeleri yapıyorum. Yarın bakıcam tekrardan teşekkür ettim.oyunda sadece kılıç yok mesela mızrak var yavaş vuruyor ama çok vuruyor.2 elle kullanılan silahlar var çeşit çeşit çok hızlı vuruyor ama hasarı mızrak kadar değil gibisinden
Ne demek rica ederim.Anladım. Kaptan teşekkür ettim, aklımda yazdım bir kenara. Şuan indirmeleri yapıyorum. Yarın bakıcam tekrardan teşekkür ettim.