driverı indirdim ama bi değişiklik olmadıBende de gamepower jin var oluyor arada az bir şey. Driveri indirmeyi dene belki etkisi olur
o kadar rahatsız edici değil di ama bi tık daha azaldı peki ilerde bu dip ses artar mı ?Umarım bu yaptığım rehber işinize yarar.
[Rehber] JamesDonkey ve GamePower Kulaklıklarda Dip Ses Sorunu Çözümü
JD 712 kulaklık kullanıyorum ve dip ses sorununu çözmek için forumlarda okumadığım konu kalmadı. Garantiye gönderdim aynı kutuya koyup hiçbir şey yapmadan geri gönderdiler. Gerçi JD'nin garantisinden ne beklenirdi ki. En sonunda herkes kendi göbeğini kesmeli dedim ve aklıma gelen her türlü...forum.donanimarsivi.com
Windows sesini 100'de tutun, artmaz. Şu an neyse beş sene sonra da o, gün geçtikçe artan bir sorun değil bu.o kadar rahatsız edici değil di ama bi tık daha azaldı peki ilerde bu dip ses artar mı ?
teşekkürler biraz garip geldi başta yapmıyodu bi anda olunca tuhafsadımWindows sesini 100'de tutun, artmaz. Şu an neyse beş sene sonra da o, gün geçtikçe artan bir sorun değil bu.
Onla alakası olur mu hocam? Ben genelde 50 civarında kullanıyorum windows sesini. Onu fulleyip kulaklık driverinden mi kısmam gerekir dip ses kaybetmek için?Windows sesini 100'de tutun, artmaz. Şu an neyse beş sene sonra da o, gün geçtikçe artan bir sorun değil bu.
Evet kesinlikle, fazlasıyla etkili.Onla alakası olur mu hocam? Ben genelde 50 civarında kullanıyorum windows sesini. Onu fulleyip kulaklık driverinden mi kısmam gerekir dip ses kaybetmek için?