Ogre sorunlu Saberide pek önermem bütçe ne ?iki klavyeden birini alacağım ama karar veremiyorum yardımcı olur musunuz
400 TL yi geçmeyecek şekilde bir mekanik klavye istiyorum
400tl yi geçmeyecek şekilde bir klavye arıyorum saberrgb nin ileriki zamanlarda nasıl ir çınlama sesi çıkardığını biliyorum ya da ogre ninOgre sorunlu Saberide pek önermem bütçe ne ?
Monsterın klavyesi var 400tl, kullananlar memnun400tl yi geçmeyecek şekilde bir klavye arıyorum saberrgb nin ileriki zamanlarda nasıl ir çınlama sesi çıkardığını biliyorum ya da ogre nin
amma illaki game power olmak zorunda değil bana bu fiyat aralığında bişr kalvye önerebilir misiniz
bunu listeme ekledim güzel görünüyor şu anlık sağolMonster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
araştırıp bakacağım teşekkür ederimMonsterın klavyesi var 400tl, kullananlar memnun
donanım arşivinin bir videosunda çok ses çıkardığından bahsediyordu (uzun kullanım testinde)saber alalı 2 gün oldu. şimdilik memnunum. sorun çıkarsa forumda konu açarım zaten. yay sesi var. özellikle space tuşunda. ama aşırı rahatsız etmiyor. sorun çıkarsa uğraşırım dersen rgb aydınlatması çok güzel gözüküyor.
tavsiyenizi dinleyeceğim listeme ekliyorum teşekkür ederim400tl bütçeniz varsa monster pusat k3 pro alın.
kulağını dayadığın zaman gerçekten çok ses çıkarıyor ama normal kullanımda fark edilmiyor. en azından benim için öyle. şimdilik. zaman geçtikçe artar mı bilmem ama çok da artacağını sanmıyorum.bunu listeme ekledim güzel görünüyor şu anlık sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:
araştırıp bakacağım teşekkür ederim
donanım arşivinin bir videosunda çok ses çıkardığından bahsediyordu (uzun kullanım testinde)
tavsiyenizi dinleyeceğim listeme ekliyorum teşekkür ederim