Neler Yeni

Game satış güvenilir mi?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Daha yeni cıktı zaten oyun cracki nasıl olsun.
Vallahi bir kaç sene öncesinde bazı oyunların daha piyasaya çıkmadan kırıldığını biliyorum, çok fazla haberi oldu bu tarz konuların. Yani yeni çıkmış oyunu, oyun sahibinin haberi olmadan 25 TL'ye satabilen adama illegal satışı nasıl yapabildiğini sormuyorsun da bana cracki nasıl olsun diye mi soruyorsun bu daha da ilginç. Bak cevabımı iyi okumamışsın. Ben uzun süredir orijinal oyun alıyorum, korsan ve türevlerinden epeydir haberdar değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Vallahi bir kaç sene öncesinde bazı oyunların daha piyasaya çıkmadan kırıldığını biliyorum, çok fazla haberi oldu bu tarz konuların. Yani yeni çıkmış oyunu, oyun sahibinin haberi olmadan 25 TL'ye satabilen adama illegal satışı nasıl yapabildiğini sormuyorsun da bana cracki nasıl olsun diye mi soruyorsun bu daha da ilginç. Bak cevabımı iyi okumamışsın. Ben uzun süredir orijinal oyun alıyorum, korsan ve türevlerinden epeydir haberdar değilim.
25 tl ye satan adamın crackle alakası yok ama.
Neyse iyi forumlar :)

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak

Muci46

80+ Bronze
bende öyle bir çok kez oyun aldım tavsiye ederimmm

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Oyunlar aile hesabı yani birden fazla kişi kullanabiliyor o yüzden ucuz. Crack daha riskli virüs girme ihtimali var bu teknikle en azından orjinal indiriyorsun oyunu. Satışlar illegal değil legal.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Rıdvan Tali
Bende bu tarz hesaplardan satın aldım fakat belli süre sonra hesap şifresi değişiyor. Bazen şans eseri değişmediği de oluyor. Senin şansına bağlı. Açıkçası xbox game pass 3 aylık 12-13 TL'ye alıp oynamayı tercih ederim.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
:ROFLMAO:

(y)(y)

Tamam öyle diyorsanız öyle olsun. İnternete sakın bağlanmayın ibaresini de bir ara okuyun, madem legal.
Evet çevrimiçiye almaması gerek aile hesaplarında. Yoksa oyununu kontrol edebiliyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bu tarz hesaplardan satın aldım fakat belli süre sonra hesap şifresi değişiyor. Bazen şans eseri değişmediği de oluyor. Senin şansına bağlı. Açıkçası xbox game pass 3 aylık 12-13 TL'ye alıp oynamayı tercih ederim.
Çoğu satıcı (hepsi değil) Satıcılar onun garantisini veriyor. Hesabın şifresi değiştiğinde yenilerini veriyorlar. Ya aynı hesap ama farklı şifre ya da farklı bir hesap.

Top Bottom