D diurnal 80+ Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim aslı Perşembe, 22:10 #1 Mail üzerinden Geforce Now aboneliğim için iade ve iptal talep ettim, kimlik numaramı istemeleri normal mi?
Mail üzerinden Geforce Now aboneliğim için iade ve iptal talep ettim, kimlik numaramı istemeleri normal mi?
catsped 80+ Bronze Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 536 Perşembe, 22:15 #2 diurnal yazmış: Mail üzerinden Geforce Now aboneliğim için iade ve iptal talep ettim, kimlik numaramı istemeleri normal mi? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Merhaba, Onaylıyorum yazmamı ve kimlik numaramı paylaşmamı istemişsiniz ancak neyi onayladığımı henüz bilmemekteyim. İlgili sözleşmeyi sanırım tarafıma ekte göndermeyi unutmuşsunuz. T.C. kimlik numaramı talep etmenizin nedenini de bilhassa öğrenmek isterim. İyi çalışmalar dilerim. Bunu kopyala gönder
diurnal yazmış: Mail üzerinden Geforce Now aboneliğim için iade ve iptal talep ettim, kimlik numaramı istemeleri normal mi? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Merhaba, Onaylıyorum yazmamı ve kimlik numaramı paylaşmamı istemişsiniz ancak neyi onayladığımı henüz bilmemekteyim. İlgili sözleşmeyi sanırım tarafıma ekte göndermeyi unutmuşsunuz. T.C. kimlik numaramı talep etmenizin nedenini de bilhassa öğrenmek isterim. İyi çalışmalar dilerim. Bunu kopyala gönder