Hayır fps oyunları için gayet iyi ekran kartı nedir
Daha pcyı toplamadım 7 bin bütçeyle toplamaya çalışiomHayır fps oyunları için gayet iyi ekran kartı nedir
Güzel fakat benim önerim Asus VG27VQGameBooster 27" GB-277GCF 165Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Curved Gaming Monitör,,,, bu mönitor sizce iyi mi? sıkıntı yaratırmı fps oyunlar için
Yaratmaz gayet güzel hayırlı olsun şimdiden /// @Emir Aydın Aynn knkGameBooster 27" GB-277GCF 165Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Curved Gaming Monitör,,,, bu mönitor sizce iyi mi? sıkıntı yaratırmı fps oyunlar için
Sifarişi zaten bu videoyoyo izledikten sonra versinGayet iyi bir monitör.
Çok fark yok aralarındaEğer 165 hz pahalıysa 144hz olanlara da bakmanı tavsiye ederim.
Oyun için 24 inçten fazla almana gerek yok. Gereksiz fiyat artışı olur.GameBooster 27" GB-277GCF 165Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Curved Gaming Monitör,,,, bu mönitor sizce iyi mi? sıkıntı yaratırmı fps oyunlar için
Merhaba dostum eğer fiyat da çıkma şansın varsa benim sana tavsiyem ASUS VG248QG modeli çok daha iyi olucaktır kalite olarak.GameBooster 27" GB-277GCF 165Hz 1ms 2xHDMI DP FHD Freesync Curved Gaming Monitör,,,, bu mönitor sizce iyi mi? sıkıntı yaratırmı fps oyunlar için