Neler Yeni

Gamebooster 165 Hz Mönitor Alınır mı?

ultrAslan

80+ Bronze
Kardeşim yanlış anlama ama daha bilindik bi marka almak bana daha mantıklı geliyor. ben şahsen kendime almazdım asus msı dell hp lenovo aoc vs bak en azından mallarının arkasında duran belli bi kalite standartları olan markalar rampage James Donkey bu tarz markalar çinde no name üzerine marka basıp bizim gibi ülkelerde marka diye satıyolar. imkanın varsa asus al

fosf3ren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Eren Alaoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/erenala0glu/
Steam
http://steamcommunity.com/id/
Twitter
Eren02046127
Facebook
eren.alaoglu.14
ben bunu alamnı tercih ederim ama monitör iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim yanlış anlama ama daha bilindik bi marka almak bana daha mantıklı geliyor. ben şahsen kendime almazdım asus msı dell hp lenovo aoc vs bak en azından mallarının arkasında duran belli bi kalite standartları olan markalar rampage James Donkey bu tarz markalar çinde no name üzerine marka basıp bizim gibi ülkelerde marka diye satıyolar. imkanın varsa asus al
aynen ebnde bunu attım alması için

Afm786

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet melikoğlu
Bu parayla. Hangisini allabilirm asusun hangi modeli

ultrAslan

80+ Bronze

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Güzel monitör şimdiden hayırlı olsun :)

Bu daha kendini kanıtlamış markalar tercih etmeni öneririm 165Hz Asus VG258Q modelini tercih edebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
AOC C24G1 kullanıyorum. 1080p için 27 inç biraz büyük kaçabilir kanaatindeyim. Sanki 24 tam sınırdaymış gibi geliyor bana. 2k almadıgıma pısmanım.

Top Bottom