Neler Yeni

Öneri Gamebooster G59k 99 TL Alınır mı?

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Arkadaşlar iyi forumlar ,
Soru başlıktaki gibi klavye almak için 170 TL bir bütçem var bu klavyenin 99 TL olduğunu gördüm Ve Biraz Bedava Geldi gözüme sonuçta 99 TL klavye almak pek mümkün değil sizce alınır mı yoksa başka bir model mi bakmalıyım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
Arkadaşlar iyi forumlar ,
Soru başlıktaki gibi klavye almak için 170 TL bir bütçem var bu klavyenin 99 TL olduğunu gördüm Ve Biraz Bedava Geldi gözüme sonuçta 99 TL klavye almak pek mümkün değil sizce alınır mı yoksa başka bir model mi bakmalıyım
MEMBRAN BİR KLAVYE BİR SÜRE SONRA TUŞLARI DAHA AĞIR BASMAYA BAŞLIYOR HOCAM ARKADAŞIMDA VARDI TAVSİYE ETMEM BÜTÇENİZİN ÜZERİNE BİRAZ DAHA KOYUP 2.ELDEN TEMİZ GAMEBOOSTER G902 BİGİ KLAVYELERE BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MEMBRAN BİR KLAVYE BİR SÜRE SONRA TUŞLARI DAHA AĞIR BASMAYA BAŞLIYOR HOCAM ARKADAŞIMDA VARDI TAVSİYE ETMEM BÜTÇENİZİN ÜZERİNE BİRAZ DAHA KOYUP 2.ELDEN TEMİZ GAMEBOOSTER G902 BİGİ KLAVYELERE BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM
Denedim Hocam Fakat başaramadım dediğim gibi Parayı Fazlasıyla sıfırladım ve ekipman konusunda eksiklerim var hâlâ o yüzden bütçe çıkarmıyorum maalesef

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
Denedim Hocam Fakat başaramadım dediğim gibi Parayı Fazlasıyla sıfırladım ve ekipman konusunda eksiklerim var hâlâ o yüzden bütçe çıkarmıyorum maalesef
anladım hocam o zaman alınabilir ama dediğim gibi bir süre sonra sıkıntı çıkarıyorlar bu membran klavyeler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama rampage kbr-74de bakabilirsiniz oda 170tl bandındaydı o gayet kaliteli uzun süre kullandım

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım hocam o zaman alınabilir ama dediğim gibi bir süre sonra sıkıntı çıkarıyorlar bu membran klavyeler

ama rampage kbr-74de bakabilirsiniz oda 170tl bandındaydı o gayet kaliteli uzun süre kullandım

Tamamdır hocam sağolun onu da düşüneceğim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
Tamamdır hocam sağolun onu da düşüneceğim
bu bütçede tavsiyem dediğim gibi kb-r74 hocam gayet kaliteli bir klavye kolay kolay arıza yapmıyor ve tuş hissiyatı gayet güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir